Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Maxi Gomez için ezeli rakip devreye girdi

Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminden düşmeyen Uruguaylı golcü Maxi Gomez için Trabzonspor devreye girdi. Trabzonspor yönetimi Valencia'nın Maxi Gomez için istediği bonservisi kabul etti ve oyuncu transferinden önemli bir yol katetti. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Maxi Gomez'le Trabzonspor'un anlaştığı öne sürüldü. İspanyol basınında yer alan haberde; Uruguaylı futbolcunun bordo-mavililerle 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ve bonservis ücreti hakkındaki detaylar yer aldı.

FENERBAHÇE'YE MAXI GOMEZ ÇALIMI

Trabzonspor Fenerbahçe'ye tarihi bir transfer çalımı atmaya hazırlanıyor. Andreas Cornelius'u Kopenhag'a satan bordo-mavililer, sarı-lacivertlilerin uzun süreden peşinden koştuğu Maxi Gomez için harekete geçti.

Aksam.com.tr'nin AS'tan aktardığı habere göre; Trabzonspor'un Valencia'ya Maxi Gomez için Fenerbahçe'yle aynı şartları sunarak ikna ettiği kaydedildi.

TRABZONSPOR BİR GÜNDE İŞİ BİTİRDİ

Fırtına'nın Maxi Gomez'in 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Öte yandan bordo-mavililerin oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'lik payı Valencia'ya vereceği belirtildi.

FENERBAHÇE YERİNE FIRTINA'YI SEÇTİ

Trabzonspor'un Maxi Gomez'le 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edilirken. Yıldız futbolcunun bordo-mavililerde yıllık 2 milyon 500 bin euro kazanacağı öne sürüldü. Öte yandan Maxi Gomez'in yarın Trabzonspor için Türkiye'ye geleceği de belirtildi.