Fenerbahçe'ye yeni Gökhan Gönül! Rakam belli oldu

Fenerbahçe'de yeniden Bünyamin Balcı sesleri yükseliyor. Genç sağ bekten Gökhan Gönül etkisi bekleyen Fenerbahçe, oyuncu için 2,5 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda. ‘Yeni Gökhan Gönül' olarak lanse edilen Bünyamin Balcı için Antalyaspor ile görüşmelere başlandı.

Fenerbahçe oyun tarzıyla Gökhan Gönül'e benzetilen Bünyamin Balcı için transfer görüşmelerine başladı.

YENİ GÖKHAN GÖNÜL

Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül etkisi beklediği Bünyamin Balcı'nın Antalyaspor ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. Fenerbahçe, 2.5 milyon euro'luk bir teklifle Akdeniz ekibinin kapısını çalacak. Antalyaspor'un beklentisi ise biraz daha yüksek.

SEZON BAŞINDAN BERİ GÜNDEMDE

Nazım Sangare'nin Gençlerbirliği'ne gönderilmesi ihtimalinin doğması, Fenerbahçe'nin Bünyamin Balcı için girişimlerini sıklaştırmasına sebep oldu.

BİR ÇOK YÖNDE YER ALIYOR

Bünyamin Balcı futbola Antalyaspor altyapısında başladı. Antalyaspor'un çeşitli kategorilerinde forma terleten oyuncu sonrasında takımın A seviyesine yükseldi. Bünyamin Balcı 2019 sezonundan bu yana Antalyaspor A takımının formasını terletiyor. Oyuncu ayrıca çok yönlülüğü ile dikkat çekmekte. Ana mevkisi sağ bek olan futbolcu, önlibero ve orta sahanın sağında görev alabiliyor.