Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! İmzayı atıyor

Ara transfede kadrosuna kanat takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Gremio'da forma giyen Ferreira'yı gündemine almıştı. Brezilya basını ise genç futbocunun tüm teklifleri geri çevirip kulübüyle yeni sözleşme imzalayacağını duyurdu.

Süper Lig'de zirvenin 15 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başlarken, gündemine aldığı isimlerden biri de Ferreira'ydı.

Gremio'da forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı sol kanat oyuncusuna Fenerbahçe'nin yanı sıra Flamengo, Charlotte FC, Orlando City ve Al-Hilal de talip olmuştu.

Ferreira konusunda yaşanan son dakika gelişmesi ise Fenerbahçe'nin planlarını bozdu. Brezilya basını, Gremio ile Ferreira'nın yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu.

minhatorcida.com'da yer alan habere göre; çarşamba günü bir görüşme gerçekleştiren iki taraf, 2024 yılına kadar el sıkıştı. 24 yaşındaki oyuncunun sözleşme feshi bedelinin ise 8 milyon eurodan yaklaşık 50 milyon euroya yükseltildiği belirtildi.

Flamengo'nun, iki kat fazla maaş teklif etmesine rağmen genç oyuncunun Gremio'da kalmayı tercih ettiği ifade edilirken, Ferreira'nın bu sezon Serie B'de (2. lig) mücadele edecek Gremio'nun en önemli parçalarından biri olacağı vurgulandı.

24 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 2021'de takımı küme düşmesine rağmen öne çıkmayı başardı. Brezilya Ligi'nde geçen sezon 29 maça çıkan Ferreira 3 gol attı ve 6 da asist yaptı.

(Fotomaç)