Fenerbahçe'ye sürpriz forvet! Transfer için pazarlıklar başladı

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Leonardo Bonucci ile Rade Krunic'i kadrosuna katan Fenerbahçe, yeni takviyeler için kolları sıvadı. Sarı-lacivertliler, Partizan forması giyen Matheus Saldanha için pazarlıklara başladı. İşte detaylar...

Fanatik

Fenerbahçe, kış transfer döneminde kadrosunu önemli oyuncularla güçlendirip Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı amaçlarken stoper ve orta saha oyuncularının yanı sıra forvet hattına da takviye yapmayı planlıyor. Sarı-Lacivertli yönetim şimdiden Bonucci ve Krunic'le resmi sözleşmeyi imzaladı ve taraftarlarını sevince boğdu. Ancak, İsmail Kartal'ın yüzünü güldürecek başka transferler de yolda gibi görünüyor. Detaylara göz atalım...

SALDANHA'YA 6 MİLYON EURO

Forvet transferi için kollarını sıvayan Fenerbahçe'nin gündemine gelen isimlerden biri de Partizan'da forma giyen Matheus Saldanha... Sarı-Lacivertliler, Sırp ekibinin yıldızlarından Saldanha için kulübüyle temasa geçmişti.

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Alınan bilgiye göre Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu için 6 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli teklif etti. Partizan'ın, sözleşmesi 2027'de bitecek olan 24 yaşındaki golcü için kapıyı, 10 milyon Euro'dan açtığı bilgisine ulaşıldı. Ekonomik anlamda sıkıntıda olan Partizan'la pazarlıkların başladığı ve Fener'in indirim beklediği öğrenildi.

SALDANHA'NIN KARNESİ

Partizan'ın Temmuz ayında 1.3 milyon Euro'ya JEF United Chiba'dan transfer ettiği Matheus Saldanha, Sırbistan ekibinde 24 maçta 15 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.