Fenerbahçe'ye ocak ayında yeni golcü geliyor! Flaş transfer iddiası

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi transferiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı! Haber detayında Fenerbahçe'nin ocak ayında bir golcü daha transfer edeceği belirtilirken bu ismin Vedat Muriqi olabileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'den Lazio'ya 17,5 milyon euro karşılığında transfer olan ve İtalyan ekibinde forma şansı bulamayan Vedat Muriqi'yle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan medyası, Vedat Muriqi'nin ocak ayında Fenerbahçe'ye dönebileceğini öne sürdü.

VEDAT MURIQI FENERBAHÇE'YE Mİ DÖNÜYOR?

Mergim Berisha ve Serdar Dursun gibi golcüleri takımda bulunduran Fenerbahçe'nin, ocak ayı transfer döneminde bir golcü daha kadrosuna katacağı iddia edilirken bu ismin Vedat Muriqi olması muhtemel. İtalyan medyasında çıkan haberde Vedat Muriqi'nin bir kez daha Fenerbahçe hayali kurmaya başladığı ve ocakta sarı lacivertli kulübe dönebileceği kaydedildi.

Kosovalı golcü, İtalyan temsilcisinde süre aldığı 42 resmi maçta yalnızca 2 gol atarken 2 kez de asist katkısı yaptı. Vedat Muriqi, sarı lacivertli kulüpte 36 resmi maça 17 gol ve 7 asist kaydetmişti.

(Hürriyet)