Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde şoku! İsyan bayrağını çekti ve ayrılıyor...

Jayden Oosterwolde Fenerbahçe'den ayrılıyor. İtalya'dan birçok kulübün gündeminde olan Hollandalı sol bek, isyan bayrağını çekti. Jayden Oosterwolde'nin yeni adresi ise netlik kazandı...

Süper Lig, Konferans Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda yoluna devam eden tek takım olan Fenerbahçe, bu 3 organizasyonda da kupayı hedefliyor. Sezon başında ve devre arasında kadrosuna ciddi takviyeler yapan sarı lacivertli ekipte, bazı futbolcular ise takımda aldığı süreden bir hayli rahatsız. O isimlerden birisi de Jayden Oosterwolde.

JAYDEN OOSTERWOLDE TRANSFERİ NETLİK KAZANIYOR

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Parma'dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe'de aldığı süreden rahatsız. 22 yaşındaki Hollandalı oyuncu, daha fazla oynamak adına İtalya'ya geri dönmek istiyor. Genç futbolcunun menajeri, başta Milan ve Napoli olmak üzere çeşitli İtalyan kulüpleriyle temas halinde.

DEVRE ARASINDA DA GÜNDEME GELMİŞTİ

Ara transferde Fenerbahçe'den ayrılması gündeme gelen Hollandalı sol bek için İtalya'dan birkaç teklif birden gelmişti. Fenerbahçe yönetimi ise sol bek bölgesinde derinliği korumak adına oyuncunun satışına izin vermemişti.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Jayden Oosterwolde'yi başta Napoli olmak üzere çeşitli İtalyan kulüpleri yakından takip ediyor.

www.aksam.com.tr