Eljif Elmas Fenerbahçe'nin kasasını yine dolduracak! Dünya devinden dev teklif

Eljif Elmas Fenerbahçe'ye yine kazandıracak. Sarı Kanarya'dan Napoli'ye transfer olan ve performansı ile vazgeçilmezler arasına giren Eljif Elmas için Milan devreye girdi. İşte o dev transfer teklifi ve Fenerbahçe'nin kasasına girecek rakamın detayları...

aksam.com.tr

Eski Fenerbahçeli Eljif Elmas için Milan devreye girdi. Napoli'de forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, gösterdiği performansla Serie A'nın dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Makedon yıldızın performansı Şampiyon Milan'ın kıskacına girdi.

ELJIF ELMAS ADIM ADIM MILAN'A

Aksam.com.tr'nin İtalya basınından aktardığı haberine göre; Serie A şampiyonu olan Milan, Eljif Elmas'ı transfer etmek için harekete geçti. Uzun süredir Makedon futbolcuyu takip eden Milano temsilcisi, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak istiyor.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Milan'ın 22 yaşındaki futbolcuyu transfer listesinin tepesine aldığı ve transferi bir an önce sonuçlandırmak için harekete geçeceği belirtildi. İtalyan devinin Eljif Elmas'ı kadrosuna katmak için ciddi bir bonservis bedelini de gözden çıkarması gerekecek.

NAPOLI BAŞKANI CİDDİ BİR BONSERVİS BEKLİYOR

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis verdiği bir röportajında oyuncularına çok teklif geldiğini belirtmiş ve gelen tekliflerden ciddi bonservis içerenleri değerlendireceğini açıklamıştı.

FENERBAHÇE DE PAY ALACAK

Eljif Elmas, 2019 yılında 16.2 milyon Euro bonservis bedeli ile Napoli'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin Napoli ile yaptığı anlaşmada sonraki transferden payı bulunuyor. Lâkin bu ücret, üst sınırıyla belirlenen bir yüzdeden hesaplanmıyor.

Fenerbahçe'nin Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline göre, 1.5 milyon Euro bonus alma ihtimali bulunuyor.

ELJIF ELMAS'IN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Eljif Elmas bu sezon Napoli ile 46 maça çıktı. 22 yaşındaki futbolcu 2388 dakika sahada kalarak takımının vazgeçilmezlerinden biri oldu. Napoli forması ile sezonu 7 gol ve 6 asistle tamamlayan Eljif Elmas'ın Transfermarkt verilerine göre, güncel piyasa değeri 24 milyon euro.