Fenerbahçe'ye Acun Ilıcalı şoku! Transfer tam ''bitti'' derken, bir anda masadan kalktılar...

Son dakika Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe'den bazı isimleri kadrosunda düşünen Acun Ilıcalı'nın Hull City'sinin Miha Zajc transferinden vazgeçtiği öğrenildi. Hull City, Miha Zajc dışında Fenerbahçe'den Allahyar Sayyedmanesh ile de yakından ilgileniyordu.

Son dakika Fenerbahçe haberi... İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, transfer çalışmalarını Türkiye üzerinde yoğunlaştırdı. VavaCars Fatih Karagümrük'te harikalar yaratan Aleksandar Pesiç ile Fenerbahçe'nin Ukrayna ekiplerinden Zorya'ya kiralık gönderdiği Allahyar Sayyedmanesh transferleri için masaya oturan Hull City, Miha Zajc transferinde masadan kalktı.

Allahyar ile birlikte Zajc'ı, Hull City'ye göndermenin peşinde olan Fenerbahçe, 27 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibinden 5 milyon euro istiyordu.

Engin Verel'den İsmail Kartal sözleri: "Fenerbahçe'nin çocuğuyum' diyorsa o teklifi kabul eder"

MIHA ZAJC TRANSFERİNDE ARAYA PARA GİRDİ

Hull City'nin Zajc transferinden yüksek bonservis talebi nedeniyle vazgeçtiği belirtiliyor.

Sloven futbolcu, sezon başında Fenerbahçe'den gönderilmesi beklenirken Vitor Pereira ile hayata dönmüş ancak performansı son haftalarda düşüşe geçmişti.

2023'e kadar kontratı olan Zajc bu sezon 23 maçta 3 gol attı. Sloven futbolcu Fenerbahçe'ye 2018/2019 sezonunun devre arasında Serie A ekibi Empoli'den katılmıştı.

Acun Ilıcalı'nın 2. transferi de Süper Lig'den! Allahyar'dan sonra...