Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Samandıra'da! İsmail Kartal idmanları izlettiriyor

Son dakika Fenerbahçe haberleri: İsmail Kartal, Joachim Löw ile ilgili kararını verdi. İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin yeni sezonda teknik direktörü olacak Joachim Löw'ün yardımcılığını kabul etti. Böylece Kartal, Alman teknik adamın 3. yardımcısı olacak. Öte yandan tecrübeli teknik adamın Löw'e Samandıra'daki idmanları izlettiği ve sık sık rapor verdiği öğrenildi.

Ajansspor

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için söz kestiği Joachim Löw, İsmail Kartal ile sıkı bir çalışma yürütüyor. İsmail Kartal Fenerbahçe'nin Samandıra'daki idmanlarını Joachim Löw'e izletirken Alman teknik adama sık sık rapor veriliyor. Bu arada İsmail Kartal'ın Löw'ün yardımcılığı görevini kabul ettiği de öğrenildi.

Şansal Büyüka aylardır herkesin beklediği haberi verdi! 'Aldığım bilgiye göre...'

LÖW SAMANDIRA'DAKİ İDMANLARI TAKİP EDİYOR

Fenerbahçe'nin her konuda anlaşma sağladığı Joachim Löw'ün Samandıra'daki idmanları yakından takip ettiği ortaya çıktı. Fenerbahçe'de gelecek sezonun teknik kadro yapılanması tamamlandı. Başkan Ali Koç ile her konuda anlaşma sağlayan Alman çalıştırıcı Löw ekibini tamamladı. Löw'ün 3 yardımcısı olacak.

İSMAİL KARTAL YARDIMCI ANTRENÖRLÜĞÜ KABUL ETTİ

Şu an Fenerbahçe Teknik Direktörü olan İsmail Kartal yeni dönem ve yapılanma ile ilgili kararını verdi ve yönetime iletti. Löw, iki yardımcısını kendisi getirirken üçüncü yardımcı İsmail Kartal olacak. Löw, takımın bütün idmanlarını takip ederken, takım ile ilgili futbolcular ile ilgili sık sık İsmail Kartal'dan rapor alıyor. Alman teknik direktör, ayrıca kurulan sistem üzerinden takımın idmanlarını da izleyerek futbolcuları yakından takip ediyor.

Fenerbahçe'de 'mecburi' Ozan Tufan kararı

LÖW'ÜN GELİŞ TARİHİ ŞEKİLLENİYOR

Löw'ün İstanbul'a geliş tarihi netleşmeye başladı. Alman teknik direktörün mayıs ayında İstanbul'da olması bekleniyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı bir açıklamada Löw'ün 'Fenerbahçe'nin bir futbol kültürü oluşturması gerekiyor. İlk geldiğimde Fenerbahçe Avrupa'da daha çok biliniyordu. Ben eski güçlü Fenerbahçe'yi yaratmak için projem hazır' dediğini aktarmıştı.

LÖW'LE BERABER GURBETÇİ AKINI YAŞANABİLİR

Ali Koç'un verdiği bilgiye göre Joachim Löw'ün elinde çok büyük bir gurbetçi profili bulunuyor. Normalde Almanya'dan ayrılmak istemeyen bu isimler Joachim Löw, İstanbul'a gelirse onunla çalışacaklarını söylemiş durumda.

Meğer Şenol Güneş değilmiş! Beşiktaş'ın yerli adayı gündemi sallayacak cinsten