Fenerbahçe'nin rakibinden transferde görülmemiş ''hata!'' Oyuncuyu satmamak için...

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin ile aynı gruba düşen Eintracht Frankfurt, oyuncusu Filip Kostic'i Lazio'ya satmamak için görülmedik bir yola başvurdu. Almanya Bundesliga ekibinin, resmi teklif almamak için İtalya Serie A ekibini yanlış yönlendirdiği ortaya çıktı. Transfer penceresinin kapanmasıyla Frankfurt'ta kalan Sırp kanat oyuncusunun isminin bir dönem Fenerbahçe ile de anılmış olması da dikkat çekti.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, ismi İtalya Serie A ekiplerinden Lazio ile anılan Filip Kostic'in transferi konusunda görülmemiş bir yola başvurarak transferin gerçekleşmesine engelledi.

Hürriyet'in İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'dan aktardığına göre, Alman temsilcisi, Filip Kostic ile ilgilenen Lazio'dan resmi teklif almamak için İtalyan kulübüne kasten yanlış e-mail adresi verdi. Uzun süredir takımdan ayrılmak isteyen ve Lazio hayalleri kuran 28 yaşındaki futbolcu, günlerce kendisine teklif gelmediğini sandı.

MENAJERİ FARK ETTİ, EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ GÖSTERDİ

Eintracht Frankfurt'un görülmemiş oyununu geç de olsa fark eden isim Filip Kostic'in menajeri Fali Ramadani oldu. Alman temsilcisinin, "Lazio'dan Filip Kostic için gelen bir teklif yok." beyanına inanmayan Fali Ramadani, kısa bir araştırmanın ardından gerçeğe ulaştı.

Konuyla ilgili Lazio cephesiyle görüşen ve Eintracht Frankfurt'a gönderilen teklif mailinin ekran görüntüsünü alan Fali Ramadani, belgeleri oyuncusuna gösterdi. Kulübünün oyununu fark eden Filip Kostic, transferin son gününde imza ihtimalinin kalmamasının ardından bir kez daha antrenmanlara çıkmayı reddetti.

LAZIO İÇİN ANTRENMANLARI BOYKOT ETMİŞTİ

Eintracht Frankfurt forması giyen Filip Kostic, 27 Ağustos tarihinde yapılan son antrenmanı boykot ederek katılmamıştı. Bir süredir Lazio'ya transfer olmak isteyen Kostic, kulübünün 30 milyon euroluk bonservis ısrarı sebebiyle İtalyan temsilcisine imza atma ihtimalinin zayıfladığını düşünmüştü.

İtalyan basını, Lazio'nun bonservis bedeli konusunda bu seviyelere çıkamadığı için transferin gerçekleşmeyeceğini yazmıştı.

"K" HARFİ TRANSFERİ YATIRDI

Alman spor sitesi Spox'ta yer alan habere göre ise, Lazio'nun e-mail adresi bölümüne "eintrachtfrankfurt" yerine "eintrachtfranfurt" yazdığı ve "k" harfini unuttuğu ortaya çıktı. Yanlış e-mail adresine teklif gönderen Lazio, cevap gelmemesi üzerine rotasını Hellas Verona'dan Mattia Zaccagni'ye çevirip bu transferi noktaladı.

IGLI TARE HATAYI DOĞRULADI

Spox'a konuşan Lazio Sportif Direktörü Igli Tare hatayı doğrulayarak, "Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Artık konuşmanın manası yok. Filip Kostic'i transfer etmeyi çok isterdik. Ancak her şey tarih oldu. Kostic ve kulübüne iyi dileklerimi sunuyorum. Ocak döneminde de Kostic için teklif yapmayacağız. Biz yaptığımız transferle mutluyuz." diyerek sözlerini noktaladı.

FENERBAHÇE DE İSTİYORDU

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Eintracht Frankfurt'tan sol kanat Filip Kostic'i kiralamak için resmi teklif yaptığı öne sürülmüştü.

Bu transferle oyuncunun temsilcilerinden Mirsad Türkcan'ın ilgilendiği iddia edilmişti.

Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'nde aynı gruba düşen Eintracht Frankfurt, 16 Eylül'de temsilcimizle karşı karşıya gelecek.