Fenerbahçe'nin Ozan'ı döndü

Fenerbahçe, sezon başında Watford'a kiraladığı Ozan Tufan'ı devre arasında geri aldı. Tecrübeli futbolcu, dün öğleden sonra İstanbul'a geldi.

AKŞAM

Fenerbahçe, transferde atağa kalktı ve Efecan Karaca'nın ardından Ozan Tufan'ı da yeniden kadrosuna kattı.

Sezon başında İngiliz ekibi Watford'a kiralanan yıldız oyuncu, 6 aylık İngiltere macerasının ardından yeniden Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda geri çağırılan tecrübeli oyuncu, sezonu Fenerbahçe'de tamamlayacak. Ancak Watford kümede kalırsa Ozan Tufan'ın bonservisini alma hakkına sahip. Ozan Tufan, dün öğleden sonra İstanbul'a geldi.

Max Meyer'in yeni kulübü umutlu: "Meyer yeniden doğacak!"

3 HOCA DA BEĞENMEDİ!

Ağustos 19'da Watford'a imza atan milli futbolcu Ozan Tufan, İngiliz ekibiyle 7'si Premier Lig, 1'i İngiltere Lig Kupası ve 1'i Federasyon Kupası olmak üzere toplamda 9 maça çıktı.

Bu maçlarda 489 dakika sahada kalan 26 yaşındaki oyuncu, gol ve asist katkısı sağlayamadı. İngiltere'ye adapte olmakta zorlanan Ozan Tufan, Xisco Muzo, Claudio Ranieri'nin ardından İngiliz Menajer Roy Hodgson'ın da gözüne girememişti.

Tecrübeli merkez orta saha, 2015 yılında ise tartışmalı bir şekilde Bursaspor'dan Fener'e transfer olmuştu.

ÖZEL! Efecan Karaca transferi böyle yattı!

KİM TAM BİR CANAVAR

Güney Kore, Suriye'yi 2-0 yenerek Dünya Kupası'na katılmayı garantiledi. Güney Kore basını ise Fenerbahçe'nin yıldızı Kim Min-jae'yi performansından dolayı övdü ve "Tam bir canavar. Savunmada harikalar yarattı." ifadelerine yer verdi.

Ali Koç 3. kez karar değiştirdi! Mbappe detayı