Fenerbahçe'nin kiralık gönderdiği Muhammed Gümüşkaya'yla ilgili flaş karar

Fenerbahçe Muhammed Gümüşkaya ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, sezon sonuna kadar Giresunspor'a kiraladığı Muhammed Gümüşkaya ile uzun vadeli kontrat yapmak için harekete geçti. Öte yandan Ferdi Kadıoğlu ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Arda Güler ile 5 yıllık yeni sözleşme için görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, sözleşmesi Haziran 2023'de bitecek Muhammed Gümüşkaya ile yeni kontrat yapmak için harekete geçti. Sarı-Lacivertlilerin 6 aylığına Giresunspor'a kiraladığı Muhammed Gümüşkaya, Karadeniz ekibinde kısa sürede gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti. Fenerbahçe 21 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya ile uzun vadeli bir sözleşme imzalamak istiyor.

Bir bu eksikti! Dimitris Pelkas'ın kararı Ali Koç'u şoke etti!

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA VE ARDA GÜLER'E YENİ SÖZLEŞME

Fenerbahçe, Muhammed Gümüşkaya gibi sözleşmesi Haziran 2023'de bitecek bir diğer genç yıldızı Arda Güler'le de yeni sözleşme konusunda görüşmelere başladı. Fenerbahçe Arda Güler ile 5 yıllık kontrat yapmak istiyor.

Büyük sürpriz! Fenerbahçe'den gönderildi Tuzlaspor'a gidiyor

FERDİ KADIOĞLU TAMAM

Son olarak sezon sonunda boşa çıkacak olan ve birçok talibi olan Ferdi Kadıoğlu'nda elini çabuk tutan Fenerbahçe, oyuncuyla prensip anlaşmasına varmıştı. Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'na kısa süre içinde imza attırması bekleniyor.

İnanılmaz! Yılmaz Vural'ın tartışığı o golcü...