Fenerbahçe'nin kiralık gönderdiği futbolcular coştu

Fenerbahçe'nin kiralık gönderdiği futbolcular, yeni takımlarındaki performanslarıyla göz dolduruyor.

Süper Lig'de son olarak Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenen Fenerbahçe, zirve yarışında yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Sarı-lacivertlilerde, hem sezon başında hem de devre arasında birçok dikkat çeken transfer yapılmıştı. Bu transferlerin ardından ise bazı isimler takımdan kiralık olarak gönderilmişti.

Fenerbahçe'nin kiraya gönderdiği yabancı oyuncular performanslarıyla göz dolduruyor.

MICHAEL FREY

Sarı-lacivertli takımın 2018 yazında İsviçre ekibi Zürich'ten transfer ettiği Michael Frey, Belçika'nın Beveren takımında çıktığı 19 maçta 6 gol atarken 3 de asist yaptı.

ALLAHYAR SAYYADMANESH

Fenerbahçe'nin bir diğer genç oyuncusu Allahyar ise Ukrayna ekibi Zorya'da 12 maça çıkıp 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

MIHA ZAJC

Sezon başında İtalyan ekibi Genoa'ya kiralanan Sloven futbolcu Miha Zajc ise takımında şans bulduğu 19 maçta 1 kez ağları havalandırırken 2 de asist yaptı.

ZANKA

Danimarkalı futbolcu Fenerbahçe'de bir türlü istenilen şekilde forma şansı bulamadı ve sezon başında Kopenhag'a kiralandı. Tecrübeli savunmacı bu sezon düzenli forma şansı buldu ve 15 kez forma şansı buldu.

İSMAİL YÜKSEK

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un büyük beklentileri olduğu İsmail Yüksek sezon başında Balıkesirspor'a kiralanmış ara transfer döneminde takıma geri çağrılmıştı. Orta sahanın kalabalık olması nedeniyle oynayabileceği bir takıma gönderilmek istenince genç futbolcunun bu kez de yeni adresi Adana Demirspor oldu. İsmail Yüksek bu sezon 13 kez TFF 1.Lig'de forma şansı buldu.

KEMAL ADEMİ

Fenerbahçe'den ara transfer döneminde Karagümrük'e kiralanan Kemal Ademi yeni takımında sürekli 11'de başlıyor. Zaman zaman etkili performans sergilese de golcü futbolcu henüz istenilen seviyeye gelemedi.

OĞUZ KAAN GÜÇTEKİN

Fenerbahçe alt yapısından yetişen ve son dönemde kiralık olarak Süper Lig'de devamlılık kazanan genç futbolcu bu sezon Konyaspor forması ile boy gösteriyor. Genç futbolcu bu sezon takımıyla 20 maça çıktı.

BERKE ÖZER

Fenerbahçe'nin Altınordu'dan renklerine kattığı ve 2 sezondur Westerlo'da kiralık olarak forma giyen Berke Özer de giderek yükselen bir performansa sahip. Genç file bekçisi bu sezon 18 kez forma giydi. Kalesinde 20 gol gören genç kaleci 7 kez de kalesini gole kapatmayı başardı.

BARIŞ ALICI

Altınordu'dan Berke Özer ile Fenerbahçe'nin yolunu tutan genç futbolcu performansı ile hayal kırıklığı yarattı. Yaşadığı sakatlıklar da performansını etkileyince Barış Alıcı yine kiralık olarak takımdan ayrıldı. Westerlo'ya kiralanan genç futbolcu bu sezon sadece 5 kez forma şansı bulabildi.