Fenerbahçe’nin kalan maçları Süper Lig Puan Durumu 2018-2019 sezonu Fenerbahçe fikstürü

2018-2019 sezonu Fenerbahçe fikstürü Fenerbahçe’nin kalan maçları Süper Loto Puan Durumu. Fenerbahçe’nin kalan maçları neler? İstediği gibi bir sezon geçirmeyen ve taraftarını hayal kırıklığını uğratan Fenerbahçe takımının fikstüründe hangi maçlar yer alıyor? 2018-2019 sezonu Fenerbahçe fikstüründe birbirinden zorlu maçlar yer alıyor. Fenerbahçe’nin küme düşme hattına gerilemesi nedeniyle sarı lacivertli taraftarlar yönetime ve teknik ekibe öfkeli. 15 haftanın tamamlandığı ligde Fenerbahçe küme düşme hattına geriledi. Fenerbahçe, bu sezon 15 haftada kaybettiği puanlarla şimdiden geçen sezonun 34 maçlık periyoduna göre daha fazla puan yitirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde geçen sezonu 72 puanla 2. sırada tamamlayan sarı-lacivertliler, 34 haftada toplam 30 puan yitirmişti. Sarı-lacivertliler, bu sezon ise 15 haftada 31 puan kaybetti. İlk travma sahada alınan kötü sonuçlarla yaşandı. Sonra kadro dışı kararları ve antrenörler için ortaya atılan iddialar camiayı yıprattı. Bu gelişmeler öncü depremler gibiydi. Taraftarların önemli bir kesiminin ''savunma futbolu oynatıyor'' diye istemediği Aykut Kocaman ile yolları ayıran yönetim, soyunma odasında yaşananlar nedeniyle Volkan, Aatıf ve Dirar'ı kadro dışı bıraktı. Taraftar stadı terk etmeyince Cocu ile yolları ayırdı, şimdi yine taraftarın istediği Ersun Yanal'ı takımın başına getirmek için mecbur kaldı.

2018-2019 sezonu Fenerbahçe fikstürü Fenerbahçe’nin kalan maçları Süper Loto Puan Durumu. Kabus gibi bir sezon geçiren Fenerbahçe’nin kalan maçları neler? 2018-2019 sezonu Fenerbahçe fikstürü hakkında futbol severler araştırma yapıyor. Sezon öncesinde başkan değişimi yaşanan ve Ali Koç’un görevi devralmasıyla büyük umutlar beslenen kulüpte hayal kırıklığı yaşanıyor. Ali Koç göreve geldikten sonra teknik direktörlük görevini Hollandalı teknik adam Philip Cocu’ya vermişti. Ancak Cocu’nun istediği sonuçları alamamasının ardından görevine son verilmişti. Fenerbahçe geride kalan 15 haftada yalnızca 14 puan toplayabildi ve ligin 17.sırasına geriledi. Peki Fenerbahçe’nin kalan maçları nasıl? Fenerbahçe fikstüründe hangi zorlu maçlar yer alıyor? İşte, merakla araştırılan fikstür bilgisi. Sergilenen futbol taraftarlar için hayal kırıklığı yaşatırken, Aykut Kocaman ile devam etmeyen ve sonra Cocu'yu takımın başına getiren, işler ters gidince Koeman ile devam eden ancak Cocu'nun sözleşmesini hala feshetmeyen yönetim tartışılmaya başladı. Transferlerin isabetsizliği çok kısa zaman içerisinde gün yüzüne çıkarken statlarda çok kere Ersun Yanal sesleri yükseldi. Ersun Yanal Fenerbahçe’de mi Fenerbahçe teknik direktörü belli oldu mu? Fenerbahçe Ersun Yanal son dakika haberleri Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran gelişme yaşandı. Sarı lacivertli ekip bu sezon kabus gibi bir sezon geçiriyor. Sezonu Ali Koç başkanlığında büyük umutlarla giren Fenerbahçe’de teknik direktörlüğe Philip Cocu getirilmiş ama başarısız sonuçların ardından görevine son verilmişti. Ancak bu durum kan kaybını durdurmadı. Fenerbahçe ligde 15 hafta geride kalmasına rağmen 17.sıraya geriledi ve küme düşme hattında yer alıyor. Bu nedenle taraftarlar özellikle Twitter gibi sosyal medya platformlarında takımın başında Ersun Yanal’ı görmek istediklerini dile getiriyor. Peki, Ersun Yanal Fenerbahçe son dakika haberleri neler? Ersun Yanal Fenerbahçe’de mi? İşte, taraftarları heyecanlandıracak haber.

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE’NİN KALAN MAÇLARI

17.12.2018 Fenerbahçe v BB Erzurum

24.12.2018 Antalyaspor v Fenerbahçe

20.01.2019 Bursaspor v Fenerbahçe

27.01.2019 Fenerbahçe v Yeni Malatya

03.02.2019 Fenerbahçe v Göztepe

10.02.2019 Kayserispor v Fenerbahçe

17.02.2019 Fenerbahçe v Konyaspor

24.02.2019 Beşiktaş v Fenerbahçe

03.03.2019 Fenerbahçe v Rizespor

10.03.2019 Başakşehir v Fenerbahçe

17.03.2019 Fenerbahçe v Sivasspor

07.04.2019 Ankaragücü v Fenerbahçe

14.04.2019 Fenerbahçe v Galatasaray

21.04.2019 Alanyaspor v Fenerbahçe

28.04.2019 Fenerbahçe v Trabzonspor

05.05.2019 Kasımpaşa v Fenerbahçe

12.05.2019 Fenerbahçe v Akhisarspor

19.05.2019 BB Erzurum v Fenerbahçe

26.05.2019 Fenerbahçe v Antalyaspor

FENERBAHÇE'DE SABIR TAŞTI

Sergilenen futbol taraftarlar için hayal kırıklığı yaşatırken, Aykut Kocaman ile devam etmeyen ve sonra Cocu'yu takımın başına getiren, işler ters gidince Koeman ile devam eden ancak Cocu'nun sözleşmesini hala feshetmeyen yönetim tartışılmaya başladı. Transferlerin isabetsizliği çok kısa zaman içerisinde gün yüzüne çıkarken statlarda çok kere Ersun Yanal sesleri yükseldi.

 
İlk travma sahada alınan kötü sonuçlarla yaşandı. Sonra kadro dışı kararları ve antrenörler için ortaya atılan iddialar camiayı yıprattı. Bu gelişmeler öncü depremler gibiydi. Taraftarların önemli bir kesiminin "savunma futbolu oynatıyor" diye istemediği Aykut Kocaman ile yolları ayıran yönetim, soyunma odasında yaşananlar nedeniyle Volkan, Aatıf ve Dirar'ı kadro dışı bıraktı. Taraftar stadı terk etmeyince Cocu ile yolları ayırdı, şimdi yine taraftarın istediği Ersun Yanal'ı takımın başına getirmek için mecbur kaldı. 
 
Bu arada sportif direktör Comolli de güven yitirdi. Kurduğu takım ve teknik kadronun Fenerbahçe'yi düşürdüğü durum ve 3-0'lık yıkım sarı-lacivertlileri alt üst etti.
 
Taraftarlar gibi çileden çıkan bir başka isim Başkan Ali Koç oldu. Akhisar'da bir ara tribünden ayrılan ve 15 dakika sonra yeniden maçı izlemeye başlayan Koç'un takım ile ilgili kararı büyük yankı uyandırdı. Kafile uçak yerine otobüs ile İstanbul'a döndü. 
 
Daha önce Aziz Yıldırım da takımı Ankara'dan bir kez otobüsle döndürmüştü. Benzer bir cezayı Panathinaikos Başkanı da uygulamıştı.

Ersun Yanal Fenerbahçe’de mi? Ersun Yanal son dakika Fenerbahçe haberleri

Ersun Yanal Fenerbahçe’de mi Fenerbahçe teknik direktörü belli oldu mu? Fenerbahçe Ersun Yanal son dakika haberleri Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran gelişme yaşandı. Sarı lacivertli ekip bu sezon kabus gibi bir sezon geçiriyor. Sezonu Ali Koç başkanlığında büyük umutlarla giren Fenerbahçe’de teknik direktörlüğe Philip Cocu getirilmiş ama başarısız sonuçların ardından görevine son verilmişti. Ancak bu durum kan kaybını durdurmadı. Fenerbahçe ligde 15 hafta geride kalmasına rağmen 17.sıraya geriledi ve küme düşme hattında yer alıyor. Bu nedenle taraftarlar özellikle Twitter gibi sosyal medya platformlarında takımın başında Ersun Yanal’ı görmek istediklerini dile getiriyor. Peki, Ersun Yanal Fenerbahçe son dakika haberleri neler? Ersun Yanal Fenerbahçe’de mi? İşte, taraftarları heyecanlandıracak haber.

ERSUN YANAL SON DAKİKA GELİŞMESİ

A Spor'un haberine göre Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

Sezona Phillip Cocu yönetiminde başlayan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında iç sahada alınan 3-1'lik Ankaragücü mağlubiyetinin ardından Hollandalı çalıştırıcının görevine son verdi.

Fenerbahçe; Cocu'nun ardından, yardımcısı Erwin Koeman'ı geçici olarak takımın başına getirdi. Koeman, göreve 2-2'lik Galatasaray beraberliği ve Aytemiz Alanyaspor ile Anderleht maçlarında alınan 2-0'lık galibiyetlerle başladı. Alınan başarılı sonuçlar üzerine takımın sportif direktörü Damien Comolli, Koeman'a "göreve devam etmek istedikleri kişinin kendisi olduğunu" söylediklerini belirtti.

Buna karşın Aytemiz Alanyaspor galibiyetinin ardından ligde oynanan 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alınırken UEFA Avrupa Ligi'nde ise iç sahada oynanan Dinamo Zagreb maçı 0-0 sona erdi.

Son olarak ligin 15. haftasında Akhisarspor deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından Fenerbahçe ligde 16. sıraya kadar geriledi ve başkan Ali Koç; oyuncular ve teknik heyete Manisa'dan İstanbul'a otobüsle gitme cezası verdi. Pazar sabaha karşı 02.30 sularında Samandıra'ya varan Fenerbahçe kafilesini taraftarlar Ersun Yanal tezahüratlarıyla karşıladı. Sarı lacivertliler, Kayserispor'un bu akşam Kasımpaşa deplasmanında aldığı 3-0'lık galibiyet sonrası sıralamada 17. sıraya düştü.

Öte yandan Ersun Yanal, 9 Aralık Cumartesi günü Kuşadası'nda katıldığı bir panelde Fenerbahçe ile görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

Sarı lacivertli taraftarların beklediği haber bugün geldi ve taraflar 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

2013-2014 sezonuna Ersun Yanal yönetiminde başlayan Fenerbahçe, 74 puanla sezonu en yakın rakibi Galatasaray'a 9 puan fark atarak şampiyon olmuştu.

ERSUN YANAL KİMDİR?

Kazım Ersun Yanal 17 Aralık 1961 yılı Buca, İzmir doğumlu Türk teknik direktör.Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un teknik direktörlüğünü yapmaktadır. 

Manisa Spor Akademisi mezunudur. Futbola Denizlispor' da başladı. Daha sonra Denizli Emsan Şirinköy İDY, Sarayköyspor, Manisaspor ve Nazillispor' da oynamıştır. 

Ersun Yanal , teknik direktörlüğe ilk olarak 1990 yılında ailesininde uzun yıllar ikamet ettiği Denizli' nin o dönem 3. Lig'de olan ilçe takımı Sarayköyspor' da başlamıştır. 

1997-1998 yıllarında Yeni Salihlispor ile Afyonkarahisar Çay Belediyesi Kaymakamlık kupasını kazanmıştır. 

Denizlispor takımının 1998-2000 yıllarında 2 sezon teknik direktörlüğünü yapmıştır. 

Ersun Yanal'ın yönetiminde 2003-2004 sezonunda Gençlerbirliği UEFA Kupası'nda sırasıyla Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma'yı eleyerek 4.Tur'a kadar çıkmış; 4.turda o sezonun UEFA Kupası şampiyonu Valencia'ya ikinci maçta uzatma bölümünde yediği golle elenmiştir. O sene kupayı kaldıran Valencia CF'yı turnuva boyunca yenmeyi başarabilen tek takım Ankara'da 1-0'lık sonuçla Gençlerbirliği oldu. 

2007 yılında Manisaspor'dan istifa ettikten sonra 2007-2008 sezonunun 10. haftasında Trabzonspor' un başına gelmiştir. 

27 Nisan 2009 tarihinde Trabzonspor kulübünden istifa etmiştir. Yanal, Manisaspor' dan önce Mandıraspor, Denizlispor, Gençlerbirliği, MKE Ankaragücü ve Türkiye Millî Futbol Takımı' nı çalıştırdı. 

Eskişehirspor' da Aralık 2011'de Skibbe'nin istifa etmesi üzerine teknik direktörlük görevine getirilmiştir. Ersun Yanal Eskişehirspor'da 2 sezon gorev yapmıştır. 

2011-2012 sezonunda Süper Lig'i 5. Bitirip UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazanmıştır. 

2012-13 sezonunu ise 8. bitirmiştir. Haziran 2013 itibarıyla bu görevi sona ermiştir. 28 Haziran 2013 tarihinde 1 yıllık sözleşme ile Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirilmiştir. 

Fenerbahçe ile 2013-2014 sezonunda 27 Nisan'da şampiyon olarak süper ligin en erken şampiyonluğa ulaşan teknik direktörü olmuştur. 

9 Ağustos 2014'te Fenerbahçe'deki teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

3 Temmuz 2015 tarihinde Trabzonspor'daki sözleşmesi 450 Bin Euro bedelle karşılıklı olarak feshedildiği açıklanmıştır. 

25 Mayıs 2016 tarihinde yeniden Trabzonspor'la anlaşarak üçüncü kez bordo mavili kulübün başına geçti.