Fenerbahçe'nin istediği Samet Akaydın İçin Cüneyt Dumlupınar'dan açıklama

Fenerbahçe'nin transferdeki gözdesi Adana Demirsporlu Samet Akaydın için eski hocası Cüneyt Dumlupınar açıklama yaptı.

Süper Lig'de Vincenzo Montella yönetiminde zirvenin güçlü adayları arasında yer alan Adana Demirspor'da Samet Akaydın sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti ve Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi.

ESKİ HOCASI CÜNEYT DUMLUPINAR KONUŞTU

Samet Akaydın'ın transferiyle ilgili Adana Demirspor'da birlikte çalıştığı şu anda Bucaspor'a çalıştıran Cüneyt Dumlupınar'dan açıklama geldi. Dumlupınar olası transferde Jorge Jesus'un Samet için önemli olacağını söyledi.

"SAMET AKAYDIN, JESUS'UN GÖZDESİ OLUR"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Cüneyt Dumlupınar, "Samet Akaydın, Adana Demirspor'a transfer olduğunda referansımız Ankara Keçiörengücü ve Şanlıurfa spor'da yaptıklarıydı, Karagümrük'teyken Şanlıurfa'ya karşı oynadığımız play-off maçında Samet'e hayran kalmıştım.

MURAT SANCAK'LA BU KONUYU KONUŞMADIM

Samet'in şu anda Adana Demirspor'da yaptıkları ortada, A Milli Takım'a kadar yükseldi. Samet Akaydın; Jorge Jesus'un sistemine ve hırsına uygun bir stoper, Jesus'un yeni gözdesi olur. Samet kesinlikle Fenerbahçe'ye giderse katkı sağlar. Samet'le de başkanımız Murat Sancak'la da bu konuyu konuşmadım. İnşallah onlar hakkında en hayırlısı olur" dedi.

SAMET AKAYDIN'IN PERFORMANSI

Adana Demirspor'a 2020-21 sezonunun devre arasında Ankara Keçiörengücü'nden transfer olan 28 yaşındaki savunmacı, Mavi Şimşekler'de 54 maçta forma giydi ve 4 kez rakip fileleri havalandırdı. Futbola Arsinspor'da başlayan Samet Akaydın'ın kariyerinde; Sancaktepe, Şanlıurfaspor, Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor takımları bulunuyor.