Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Diego Perotti'nin ayrılmaya niyeti yok

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Sarı-Lacivertlilerin geçen sezonun başında Roma'dan kadrosuna kattığı ancak yaşadığı sakatlıklarla ligin çoğunda kullanamadığı Diego Perotti, 1 yıllık sözleşmesini Fenerbahçe'de tamamlamak istiyor. Kanarya ise Arjantinli yıldızdan kurtulmanın yollarını arıyor. İşte detaylar…

Fenerbahçe'de Diego Perotti krizi kangrene dönmüş durumda. Sarı-Lacivertlilerin gözden çıkardığı Arjantinli yıldız ise 1 yıllık kontratını tamamlamak istiyor.

PEROTTI 1 YIL DAHA KALMAK İSTİYOR

Tedavisini İstanbul, İtalya ve Arjantin üçgeninde de sürdüren Diego Perotti, Fenerbahçe'deki 1 yıllık sözleşmesini tamamlamak istiyor ve bu düşüncesini sarı-lacivertli yönetime iletti. Fenerbahçe ise Perotti'nin sözleşme feshetmek için tüm opsiyonları deniyor.

KALSA DAHİ İLK 5 MAÇI KAÇIRACAK

Fenerbahçe'nin sezon başı kampına yetişmek için büyük bir çaba harcayan Diego Perotti'nin sarı-lacivertli takımda kalsa dahi sezonun ilk 5 haftasını kaçırması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre Fenerbahçe ile 2022 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Diego Perotti, Roma ve sarı-lacivertli kulüp arasında özel bir sözleşme bulunuyor. Emre Belözoğlu, Perotti'nin sözleşmesinden şu şekilde söz etmişti:

"MAÇ OYNAMADIĞINDA ROMA BİZE ÖDEME YAPIYOR"

"Garanti ücreti çok düşük. Biz karşılıklı olarak maç oynadıkça Roma'ya bir ücret ödüyoruz. Maç oynamadığı, beklediğimiz rakama ulaşmadığı andan itibaren Roma bize bir ödeme yapıyor. Sabit alacağı ücret ve 5 maç oynayınca hak edişleri var. Sabit ücreti hakikaten cüzi miktarda. Kulübün haklarını koruyacak şekilde, güvene dayalı bir anlaşma yapıldı. Fenerbahçe için yük olmayacak bir sözleşme."