Fenerbahçe'nin göndermek istediği Garry Rodrigues için Olympiakos devrede

Fenerbahçe, Al Ittihad'dan 2 sezonluğuna kiraladığı Garry Rodrigues'in sözleşmesini feshetmek için oyuncunun kulüp bulmasını bekliyor. 29 yaşındaki sol kanat, Olympiakos ile görüşme halinde. Al Ittihad'ın 2,5 milyon euroluk talebine Yunan ekibi ‘en fazla 1 milyon euro ödeyebiliriz' yanıtı verdi.

Sabah

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz Rodrigues'i 2 yıllığına kiralamıştı ancak 29 yaşındaki oyuncunun performansı vasatı aşamadı. Sarı-lacivertliler, Rodrigues'in kiralık sözleşmesini feshetmek için oyuncunun kulüp bulmasını bekliyor. Tecrübeli kanat oyuncusu, Olympiakos ile görüşme halinde.

10.250 MİLYONA ALDILAR, 2.5 MİLYON İSTİYORLAR

Rodrigues'in bonservisini elinde bulunduran Al Ittihad'ın, Galatasaray'dan 10 milyon 250 bin dolar karşısında kadrosuna kattığı yıldız için 2.5 milyon euro talep ettiği fakat Yunan ekibinin bu bedeli şu anda vermeye yanaşmadığı kaydedildi.

“EN FAZLA 1 MİLYON EURO VEREBİLİRİZ”

29 yaşındaki futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmak isteyen Olympiakos'un, en fazla 1 milyon euro ödeme yapabileceğini de ilettiği belirtildi. Fenerbahçe ile 1 yıllık daha kiralık anlaşması olan Garry Rodrigues, geçen sezon 29 maça çıktı ve 4 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

60 Saniyede Spor