Fenerbahçe'nin geçen hafta teknik direktör Jose Bordalas ile görüştüğü ortaya çıktı

Ersun Yanal'ın ayrılığı sonrası yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, gündemine Nenad Bjelica, Erol Bulut ve Manuel Pellegrini'yi almıştı ancak Sarı-Lacivertlilerin geçtiğimiz hafta Jose (Pepe) Bordalas Jimenez'i yokladığı ortaya çıktı. Getafe'de gösterdiği performansla adından söz ettiren 56 yaşındaki antrenörün menajeri Dinis Dias, “Fenerbahçe'nin ilgisi doğru ama Jose Bordalas'ı gerçekten çok büyük devler istiyor” dedi.

Yeni hoca arayışlarına devam eden ve son olarak Manuel Pellegrini ile görüştüğü dile getirilen Fenerbahçe’nin 1 hafta önce Getafe’yi çalıştıran Jose Bordalas’ı yokladığı ortaya çıktı.

BORDALAS HER SENE ÜZERİNE KOYARAK DEVAM EDİYOR

2015-16’da kümeye düşen Getafe’nin başına geçtikten sonra takımı önce La Liga’ya çıkaran ardından ilk sezonunu 8. Geçtiğimiz yılı ise 5.sırada tamamlayan Bordalas’ın bu başarısı tüm Avrupa’nın dikkatini çekerken, Fenerbahçe’den bazı yöneticilerin 56 yaşındaki teknik adamın durumunu sorduğu fakat hocanın sözleşmesinin 2022’ye kadar devam ettiği bildirildi.

EVET FENERBAHÇE BORDALAS'I SORDU

Getafe’nin kesinlikle bırakmak istemediği İspanyol teknik adamın bu sezon takımı Şampiyonlar Ligi’ne götürme adına büyük işler başardığı görülürken, Bordalas’a sadece Fenerbahçe’nin değil birçok dev kulübün teklif götürdüğü kaydedildi. Deneyimli çalıştırıcının menajeri Dinis Dias konuyla ilgili Haber365’e kısa bir açıklama yaparken, genç temsilcinin ‘Fenerbahçe’nin ilgisi doğru ama Jose Bordalas’ı gerçekten çok büyük devler istiyor’ ifadeleri dikkat topladı.