Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu teklifi belli oldu

Fenerbahçe'de sözleşme görüşmelerinin yürütüldüğü Ferdi Kadıoğlu'nda önemli gelişme. Ferdi Kadıoğlu'na 1 milyon euro maaş vermeyi düşünen Fenerbahçe, 5 yıllık imza attırmayı istiyor.

Fenerbahçe'de iç transferin bir numaralı gündemi olan Ferdi Kadıoğlu'nda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun maaşına zam yaparak 5 yıllık mukavele imzalatmak istiyor.

Sarı lacivertliler, 22 yaşındaki yıldızına Türk Milli Takımı'nı seçmesi durumunda şimdiki maaşını (500 bin Euro) ikiye katlayan 5 yıllık bir kontrat önerisi sundu.

Ay-Yıldız kararını önümüzdeki günlerde resmen açıklayacak olan Ferdi, ardından Fenerbahçe ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

Hollanda'da doğan, annesi Kanadalı olduğu için bu iki ülkeyi de seçme hakkı bulunan kanat oyuncusu, Türkiye kararı sonrası Fenerbahçe'den 1 milyon euro karşılığı TL (yaklaşık 15.5 milyon TL) kazanacak. Böylelikle oyuncu Türk statüsündeki yerini koruyacak ve Fenerbahçe gelecek yıl 7, bir sonraki yıl ise 6'ya düşecek olan yabancı sayısı konusunda rahat bir nefes alacak.

22 yaşındaki futbolcu bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 22 maçta 2 gol attı, 2 de asist yaptı.

(Sabah)