Fenerbahçe'nin eski yıldızı Daniel Güiza'dan itiraf: Eski eşim üzerinden bana küfrettiler

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Daniel Güiza İspanyol basınına konuştu. Zorlu atmosferlerde sahneye çıktığını söyleyen Güiza, ''Bu durumu her zaman sevdim. Bazen stadyumlarda taraftarlar bana küfretti ve ben de kendi kendime 'size bunu göstereceğim' dediğini.'' söyledi.

Akşam.com.tr

Bir dönemin en konuşulan futbolcularından Daniel Güiza hakkında merak edilen sorulara yanıt verdi.

2007-2008 sezonunda İspanya La Liga gol kralı olarak 14.5 milyon euro bedelle Fenerbahçe'nin yolunu tutan Güiza, ülkesinin basınına konuştu.

İspanya 2. Lig takımlarından Atletico Sanluqueno'da forma giyen Güiza, "Futbolun sana verdiği en güzel şey ne oldu?" sorusuna "Para. Elbette bir de EURO 2008 şampiyonluğu. Herkes bu fırsatı elde edemez." yanıtını verdi.

Malezya'daki futbolculuk günlerine değinen Daniel Güiza, "Orada beş ay geçirdim. Alışmam zor oldu ama iyi oynadım. Takımın sahibi bir prensti." şeklinde konuştu.

Güiza, "2010 Dünya Kupası kadrosuna alınmaman seni hayal kırıklığına uğrattı mı?" şeklindeki bir soruya ise "Olabilir. Ama gidemedim ve bitti. Elbette biraz canımı acıttı ama bu teknik direktör kararıdır. Onların yaptıkları iş de kolay değil." ifadelerini kullandı.

GÜİZA: "ESKİ EŞİM MENAJERİM DEĞİLDİ"

Eski eşi Nuria Bermudez'in menajerliğini yapıp yapmadığına ilişkin soruya Fenerbahçe'nin eski golcüsü, "Asla menajerim olmadı. Kariyerim boyunca benim menajerliğimi Vicente Montes yaptı." dedi.

Daniel Güiza, "Etrafının her zaman güzel kadınlarla olduğu söylenmiştir." şeklindeki soruya da gülerek "Evet." yanıtını verdi.

Daneil Güiza son olarak zorlu atmosferlerde sahaya çıkması hakkında "Bunu her zaman sevdim. Bazen stadyumlarda taraftarlar bana hakaret etti. Ve ben de içimden 'Size göstereceğim.' dediğini paylaştı.

Kendisine neler söylendiğine ilişkin soruya ise Güiza, "Bana her şeyi söylediler. Mesela burada 'Güiza p'çi, nafakanı öde!' bile dediler. Sahadaydım. Taraftar grubuna doğru dönüp bir el hareketi bile yaptım. Gülmeye başladılar. Komik bir andı." şeklinde cevap verdi.

Eski Fenerbahçeli 41'lik Daniel Güiza atmaya devam ediyor!