Fenerbahçe'nin derbide gösterdiği reaksiyon camiayı umutlandırdı

Beşiktaş karşısında sahaya koyulan karakter gelecek için hem camiayı hem de taraftarı umutlandırırken, koltuğu sallanan Ersun Yanal’ın da kredisini yükseltti.

Beşiktaş karşısında 3-0’dan 3-3’lük skoru yakalayarak tarihi bir geri dönüşe imza atan Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Art arda yaşanan kayıplar nedeniyle küme düşme korkusunu iyice yaşayan Sarı-Lacivertli oyuncuların Beşiktaş karşısında sahaya koydukları karakter gelecek için hem camiayı hem de taraftarı umutlandırdı. Ersun Yanal'ın da derbide cesur hamleleriyle maçı çevirmesi de tecrübeli çalıştırıcının kredisini yükseltti.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞUYOR

Cocu ve Koeman’ın ardından Sarı-Lacivertliler’in bu sezonki 3. teknik adamı olan Yanal’a olan güven bir kat daha arttı. Kalan 11 haftada alınabilecek tüm puanları toplamak isteyen deneyimli teknik adam, Samandıra’ya adeta kamp kurdu. Taraftarın baskısıyla takımın başına geçen Yanal, bir yandan gece gündüz takımı daha iyi seviyeye çıkarmak için çalışırken, diğer yandan da gelecek sezon şampiyon olacak kadroyu kurmayı planlıyor.

(Güneş)