Fenerbahçe'nin belalısıydı! Beşiktaş'ın eski yıldızı futbolu bırakıyor

Beşiktaşlı efsane golcü Bobo futbolu bırakacağını açıkladı. Avustralya Ligi'nde Sydney forması giyen 37 yaşındaki futbolcu Bobo, sezon sonunda futbol kariyerine son noktayı koyacağını belirtti. Brezilyalı golcü, Türkiye'de geçirdiği dönem hakkında da açıklamalarda bulundu.

Fanatik

Beşiktaş ile bir döneme damga vurmuş ve daha sonra da ülkemizde forma giymiş Bobo futbolu bırakacağını açıkladı. Yıldız futbolcu oynadığı dönemde, siyah-beyazlı forma ile Fenerbahçe'ye attığı gollerle dikkatleri üzerine çekiyordu.

BOBO 37 YAŞINDA FUTBOLU BIRAKIYOR

Fanatik'in Avustralya basınından aktardığı haberlere göre, Avustralya Ligi'nde Sydney forması giyen 37 yaşındaki eski Beşiktaşlı futbolcu Bobo, sezon sonunda emekli olacağını açıkladı. Brezilyalı futbolcu 7 Mayıs'ta son maçına çıkacak ve futbol hayatına nokta koyacak.

Kolay bir karar olmadığını dile getiren Bobo, kariyerinden mutlu olduğunu şu sözlerle ifade etti:

2006-2011 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Bobo, Siyah-Beyazlı forma ile 220 maçta 94 gol ve 34 asistlik performans göstermişti. Brezilyalı golcü futbolcu aynı zamanda Süper Lig'de Kayserispor ve Alanyaspor 'da da oynamıştı.

BOBO İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR MESAJI