Fenerbahçe'nin anlaştığı Cedric Bakambu, sözleşmesini feshettiği gibi imzayı atacak

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Cedric Bakambu ile anlaşma sağladı. An itibarıyla tatilde olan başarılı golcü, takımı Beijing Guoan ile sözleşme feshi için görüşmeleri sürdüren menajerinden haber bekliyor.

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Uzun bir süredir forvet takviyesi için mesai harcayan Sarı-Lacivertliler, Cedric Bakambu ile prensip anlaşmasına vardı.

BONSERVİSSİZ GELMEK İSTİYOR

Bakambu'nun amacı bonservisini eline alarak Sarı-Lacivertlilere transfer olmak. Yönetim de bu nedenle aceleci davranmadan beklemeye geçti.

SÖZLEŞME FESİH SÜRECİ BAŞLADI

Tecrübeli hücum oyuncusu, kulübü Beijing Guoan'ın ödemelerde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle sözleşme fesih sürecini başlattı. Şu anda tatilde olan yıldız futbolcu, Çin ekibiyle görüşmeleri sürdüren menajeri Jonathan Barnett'tan gelecek haberleri beklemeye başladı.

FESHETTİĞİ GİBİ İSTANBUL'A GELECEK

Barnett'tan fesih konusunda olumlu haber gelirse Bakambu ve menajeri İstanbul'da buluşarak Fenerbahçe ile masaya oturacak. Taraflar, resmi sözleşmeye imza atarak transferi noktalayacak.

(Fanatik)