Fenerbahçe'nin 500 bin liralık yıldızı İsmail Yüksek!

Fenerbahçe'nin hazırlık kampına İsmail Yüksek damga vurdu. 2020'de Gölcükspor'dan 500 bin liraya alınan 23 yaşındaki futbolcu, A Takım kadrosunu zorluyor.

AKŞAM

Sarı-lacivertli ekip yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken kendisini gösteren çok sürpriz bir isim çıktı: İsmail Yüksek! 23 yaşındaki futbolcu, sergilediği futbolla A Takım'ı zorlayacak gibi gözüküyor. Genç futbolcunun hikayesi ise ilgi çekici. Kanarya onu 2020'de 500 bin lira karşılığında Gölcükspor'dan kadrosuna kattı.

Oyuncu sonraki yıllarda satılırsa Gölcükspor'a yüzde 10'luk pay da verilecek. Ancak bu performansını sürdürürse Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali düşük gözüküyor. Esas bölgesi merkez orta saha olan 1.83 boyundaki futbolcu bugüne kadar Balıkesir, Adana Demirspor ve Bursaspor'a kiralandı.

Ancak Teknik Direktör Jorge Jesus, onu hazırlık kampında görmek istedi. Şu ana kadar elde ettiği şansları da çok iyi kullandı. Portekizli çalıştırıcı Jesus, İsmail Yüksek'in performansından çok etkilendi. Orta saha için takımda zaten büyük bir rekabet yaşanıyordu. İsmail'in de yarışa dahil olmasıyla birlikte takımdan bazı isimlerle yolların ayrılabileceği konuşuluyor.