Fenerbahçe'nin 5 rakibi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan başlayacak ve ülkemizi temsil edecek Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinden bazıları netleşti.

AKŞAM

Kanarya, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanmasıyla birlikte, ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etme hakkını kazanmıştı. Fenerbahçe, play-off turundan itibaren katılacağı UEFA Avrupa Ligi'nde, bu turu geçmesi halinde gruplara kalacak. Şu ana dek temsilcimiz dahil yalnızca 6 takımın bu turdan itibaren mücadele edeceği kesinleşti. Bu takımlar ise Zorya Luhansk, AZ Alkmaar, Randers, Antwerp ve Sturm Graz oldu.

Şampiyonlar Ligi 3. turunda elenen 6 takım ile UEFA Avrupa Ligi'nde 3. turu geçecek 8 takım da play-off turuna katılacak. Elemelerden gelecek takımlar ve katsayılarına göre seribaşı takımlar netleşecek. Kanarya'da bu sebeple transfer çalışmaları da devam ediyor. Teknik Direktör konusunda yola sezon sonunda başarılı grafi k çizen Emre Belözoğlu'yla devam edilmesi bekleniyor. Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç da görevine devam etmek istediğini açıklamıştı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Vedat Muriqi: Borcum var