Fenerbahçelilerin içinde ukde kalan yıldız Galatasaray'a! Yılın sürpriz transferi

Fenerbahçeli taraftarların içinde ukde kalan Vincent Janssen, Galatasaray'a transfer olabilir. Sarı-Lacivertlilerde oynadığı dönemde gösterdiği performansla dikkat çeken ancak yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle düzenli forma şansı bulamayan Vincent Janssen için Galatasaray kiralama teklifi yaptı.

Fanatik

Galatasaray'dan transferde Vincent Janssen hamlesi. Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Vincent Janssen'i satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Galatasaray, Monterrey'e teklifini sundu. Janssen cephesi Türkiye'ye dönmeye sıcak bakarken transferde belirleyici faktörün Monterrey'in talebi olacağı belirtildi.

Taylan Antalyalı'nın hataları çıldırtmıştı... Galatasaray'a bir kötü haber daha

VINCENT JANSSEN MONTERREY'E 9 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU

Fenerbahçe'de 1 sezon kiralık oynayan Vincent Janssen, ardından kulübü Tottenham'a geri dönmüş, 1 sezon da İngiltere'de geçirdikten sonra 9 milyon euroya Monterrey'e transfer olmuştu. Meksika ekibinde toplam 78 maça çıkan ve 22 gol, 5 asistlik performans sergileyen Janssen, bu sezon ise 13 resmi maçta sadece 540 dakika şans bulabildi ve 1 gol 1 asistte kaldı.

Bonservisine 14,5 milyon euro ödenmişti! O artık Galatasaray'da

MOSTAFA MOHAMED SATILABİLİR

Galatasaray'daki en büyük sıkıntı ise mevcut kadroda Halil Dervişoğlu dışında golcü kalmaması. Mbaye Diagne'nin sakatlığı devam ediyor. Mostafa Mohamed de Afrika Kupası'nda. Ayrıca Mısırlı golcünün Türkiye'ye döndükten sonra da satılması gündeme gelebilir. Sarı-Kırmızılılar bu nedenle kadroyu bir an önce en az bir santrforla takviye etmenin hesapları içinde.

Henry Onyekuru derbisi! Yeniden Galatasaray derken...

VINCENT JANSSEN'İN FENERBAHÇE İSTATİSTİKLERİ

Vincent Janssen Fenerbahçe formasıyla Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı toplam 18 maçta 5 gol, 4 asistlik performans sergilemişti. Vincent Janssen yaşadığı sakatlık sebebiyle o dönem uzun süre Sarı-Lacivertli formadan uzak kalmıştı.

Oğuzhan Özyakup transferi için anlaşma sağlandı! 10 yıllık macera sona eriyor