Fenerbahçelilerin aklını başından alacak iddia: Yeni hocayla el sıkıştılar, mukavele bile hazır!

Vitor Pereira'yı gönderen Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağına dair flaş bir iddia ortaya atıldı. Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Vitor Pereira ile yollarını ayıran başkan Ali Koç'un yeni hocayı bulduğunu yazdı. Erman Toroğlu'nun iddiasına göre Ali Koç, Joachim Löw ile el sıkıştı. Löw bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı.

Aksam.com.tr

Vitor Pereira'yı gönderen Fenerbahçe'de koltuğun kime emanet edileceği merak konusu olurken ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan bomba bir iddia ortaya atıldı. Sabah yazarı Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktör Joachim Löw'le anlaştığını yazdı. Erman Toroğlu köşesinde "Başkan Ali Koç, Joachim Löw'le el sıkışmış." dedi.

Bu sezon zirveden uzaklaşan ve hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'de yeni hocanın kim olacağı merak edilirken, hoca adayları gündeme gelmeye başladı.

"PEREİRA DA DUYMUŞTUR"

İşte Erman Toroğlu'nun yazısındaki ilgili bölüm:

Fenerbahçe'de 'Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon' diyorlardı ama öyle olmadı. Koç geldiğinden beri kaç hoca değiştirdi. Duyumuma göre Löw ile Koç el sıkışmışlar, mukavele bile imzalanmış. Tekrar ediyorum: Duyumuma göre... Bunu ben duyduysam Vitor Pereira da duymuştur.

SERHAT AKIN'DAN LÖW AÇIKLAMASI

Almanya doğumlu olan ve Joachim Löw'e yakınlığıyla bilinen eski milli futbolcu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe için Löw ile konuştuğunu ve Alman teknik adamın kendisine "İnşallah. Yazın ne olacak bakalım Serhat" diye mesaj yazdığını söylemişti.

Serhat Akın'ın kulüpten bir saat önce "Hadi Pereira gitti hayırlı olsun" mesajını paylaşması ise dikkatlerden kaçmamıştı.

JOACHIM LÖW'ÜN İKİNCİ DÖNEMİ OLACAK

Temmuz 1998'de Stuttgart takımından ayrılan Löw, Fenerbahçe'nin başına geçti. Sezon sonunda Süper Lig'i üçüncü bitiren takım UEFA Kupası'nın birinci turunda Parma'ya toplamda 3-2 yenilerek elendi. Teknik direktör, Ekim 1999'da Karlsruher SC takımının başına geçti. Ama takımın üçüncü lige düşmesine engel olamadı ve görevden alındı. 2000-01 sezonunda Türkiye'ye dönerek Adanaspor'u çalıştırdı. Adanaspor sonuncu olarak küme düştü.