Fenerbahçeliler ''Ozan Tufan iyi ki gitmiş'' diyecek! 40 milyonluk olay transfer...

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın yerini 40 milyon euroluk yıldızla dolduruyor. Ozan Tufan ayrıldıktan sonra orta sahayı güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'ye Milan'ın yıldız ismi tavsiye edildi. Sarı Kanarya bu teklifi gündemine aldı. İşte detaylar...

Haber Global

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'dan sonra sürpriz bir isim gündeme geldi. Jorge Jesus'un isteği üzerine orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen sarı-lacivertlilere, bonservisi Chelsea'de bulunan ve Milan'da kiralık olarak forma giyen Tiemoue Bakayoko önerildi.

FENERBAHÇE'DE OZAN TUFAN GİTTİ O GELİYOR

Aksam.com.tr'nin Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'ndan aktardığı habere göre; geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Milan'da geçiren Fransız Tiemoue Bakayoko Fenerbahçe'ye önerildi.

Milan'ın geçtiğimiz sezonun başında 2 yıllığına Chelsea'den kiraladığı 27 yaşındaki futbolcu, Serie A ekibinde çok fazla forma şansı bulamamıştı. Milano temsilcisi, 1 sene daha sözleşmesi bulunan ve 17 milyon euroluk zorunlu satın alma bulunan Fransız futbolcuyu elden çıkarmak istiyor.

CHELSEA ONUN İÇİN 40 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Monaco'da yıldızını parlatan Bakayoko, 2017 yılında 40 milyon euro bonservis bedeliyle Chelsea'ye transfer olmuştu. İngiliz ekibinde istenilen performansı sergileyemeyen 27 yaşındaki orta saha sırasıyla; Milan, Monaco, Napoli ve tekrar Milan'a kiralandı.

İngilizlerin de elden çıkarmak istediği Fransız futbolcuyu İtalyan devi geçtiğimiz sezon 2 seneliğine kiralamıştı.

FENERBAHÇE'DE WILLIAN ARAO'DAN SONRA KARARINI VERECEK

Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda uzun zamandır orta sahaya takviye yapmak Fenerbahçe, transfer listesinin başına ilk olarak William Carvalho'yu almıştı. Oyuncunun yüksek maaş isteği doğrultusunda masadan kalkan Sarı Kanarya daha sonra da Flamengo'da Willian Arao'ya yöneldi.

Jorge Jesus ile çalışmayı çok isteyen Brezilyalı futbolcu ile anlaşan sarı-lacivertliler, kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Ali Koç ve kurmayları Carvalho'daki gibi olası bir olumsuzluktan sonra, Timoue Bakayako'yu değerlendirmeye almaya karar verdi.