Fenerbahçe'den Valencia'ya Maxi Gomez payı

Fenerbahçe, Maxi Gomez için İspanyol ekibine sunduğu 8 milyon euroluk teklifine bir sonraki satıştan pay maddesi ekledi. Görüşmelerin bu hafta içerisinde sonlandırılması planlanıyor.

AKŞAM

Fenerbahçe'de golcü arayışı tam gaz devam ediyor. Listenin ilk sırasında Valencia'nın Uruguaylı forveti Maxi Gomez bulunuyor. Sarı-Lacivertliler, 26 yaşındaki golcü oyuncu ile 2.5 milyon euro ve başarı bonusları karşılığında anlaştı.

Futbolcuda hiçbir sorun bulunmuyor. 12 milyon euro bonservis bedeli isteyen İspanyol ekibi Valencia'yla ise görüşmeler devam ediyor.

İki kulüp çok uzun bir süredir orta yolu bulamamıştı. Ama işler değişecek gibi duruyor. Fenerbahçe, 8 milyon euroluk teklifine bir sonraki satıştan pay maddesini de ekledi. Valencia, Sarı-Lacivertliler'in bu teklifi ne sıcak bakıyor. Görüşmelerin olumlu ya da olumsuz bu hafta içerisinde bitirilmesi bekleniyor

B PLANI MICHY

Kanarya'nın listesindeki bir diğer golcü ise Michy Batshuayi... Başarılı forvet, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Chelsea ile ise görüşmeler sürüyor. İngiliz ekibi, oyuncunun mukavelesi biteceği için onu kiralık göndermeyi kesinlikle istemiyor.