Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi: Fredrik Andre Björkan

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine Fredrik Andre Björkan girdi. 23 yaşındaki sol bek Fredrik Andre Björkan'ın Bodo Glimt ile sözleşmesi 31 Aralık tarihinde sona eriyor. Norveçli futbolcu için teknik direktör Vitor Pereira'nın kararı bekleniyor.

Scout ekibinin araştırmaları sonrası listeye eklenen 23 yaşındaki Fredrik Andre Björkan, sol bek pozisyonunda oynuyor. Björkan'ın Bodo Glimt ile sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek.

VITOR PEREIRA'NIN KARARI BEKLENİYOR

Şu anda Pereira'nın genç yıldızın raporunu incelediği ve kısa sürede kararını vereceği öğrenildi. Björkan'a bonservis ödenmeyecek olması nedeniyle sıcak bakıldığı ifade ediliyor.

GÜÇLÜ FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Bu sezon Bodo Glimt formasıyla 26 maçta forma giyen Norveçli futbolcu 1 gol atıp 3 asist yaptı. 1.80 boyundaki Fredrik Björkan devamlılığı ve güçlü fiziği ile ön plana çıkıyor.

TÜRKİYE MAÇINDA DA KADRODAYDI

Son dönemde yükselen performansıyla dikkatleri çeken Björkan iki kez Norveç formasını giydi. Genç yıldız, Milli Takımımızla oynanan maçın da kadrosunda yer aldı ancak oyuna girmedi.

(Takvim)