Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı! Ve beklenen haber resmen geldi

Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkılacağını açıkladı.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkılacağını açıkladı.

Bilecik, "Dün tarihi bir gün yaşadık. Yaklaşık 24 binin üzerinde katılım oldu. Muazzam kalabalıklar oldu. Genel olarak oy birliğiyle kabul edilen 4 madde vardı. Bu 4 maddenin koşulları vardı. Fenerbahçe'nin ortaya koymuş olduğu bütünlüğün, birliğin görülmesi güzeldir. Alınan 4 kararı 14.00 itibariyla yaptığımız toplantıda karar aldık. Kendi yol haritamızı çıkardık. Aldığımız karar maçlara çıkmamak değil. Süper Kupa'ya U19 takımımızla gideceğiz." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE KUPASI KARARI DA BELLİ OLDU

Erol Bilecik, Türkiye Kupası'na 2 sezon katılmama kararı alındığını da açıkladı. Bilecik, "Türkiye Kupası'ndan affımızı isteyen bir çalışma içine gireceğiz. Bayram sonrasında TFF'ye bütün gerekli başvurular yapılacak. Önümüzdeki iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama kararı aldık" dedi.

VERİLEN CEZALAR İÇİN TAHKİME BAŞVURULDU

Öte yandan Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sebebiyle ceza alan Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat için Tahkim Kurulu'na itirazda bulunulduğu da açıklandı.