Fenerbahçe'de Ömer Erdoğan sürprizi! Ali Koç'un listesinde 3 isim var! Vitor Pereira...

Fenerbahçe'de Ali Koç'un Vitor Pereira'yla ilgili vereceği karar merakla beklenirken Ömer Erdoğan iddiası ortaya atıldı. Ünlü futbol yorumcusu Orhan Uluca, Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından birinin de Ömer Erdoğan olduğunu öne sürdü. Uluca'ya göre Ali Koç ve yönetimin listesinde olan isimler Slaven Bilic, Ralf Rangnick ve Ömer Erdoğan. Detaylar haberimizde…

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın geleceği tartışma konusu olurken Portekizlinin olası ayrılığı durumunda adaylardan birinin de Ömer Erdoğan olduğu iddia edildi. Ünlü futbol yorumcusu Orhan Uluca, Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisine Vitor Pereira ile çıkacağını ancak maçtan çıkacak muhtemel bir olumsuz sonuçta Portekizli teknik adamla yolların ayrılacağını belirtti. Uluca, Pereira ile vedalaşılması halinde Ali Koç ve yönetimin listesindeki isimlerin Ömer Erdoğan, Slaven Bilic ve Ralf Rangnick olduğunu öne sürdü.

1-ÖMER ERDOĞAN

27 Ağustos 2020 tarihinde Hatayspor'da göreve başlayan Ömer Erdoğan, 2020-21 sezonunda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni sezon öncesi birçok önemli futbolcusunu yitiren Hatayspor, buna rağmen Süper Lig'e yine fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Bordo-Beyazlılar 23 puanla 2. sırada yer alıyor. 4-2-3-1 sistemini benimseyen Ömer Erdoğan, taviz vermeden oynattığı ofansif futbolla dikkat çekiyor. 44 yaşındaki teknik direktörün Hatayspor'la 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

2-SLAVEN BILIC

Vitor Pereira öncesi sezon başında Fenerbahçe'nin kapısından dönen Slaven Bilic yeniden Sarı-Lacivertlilerin gündeminde. Kanarya söz konusu dönemde Slaven Bilic ile her konuda anlaşmış ancak Beijing Guoan, Hırvat teknik adamın gitmesine izin vermeyince transfer yatmıştı. Slaven Bilic'in Çin ekibiyle sözleşmesi 31 Aralık 2022 tarihinde sona eriyor.

3-RALF RANGNICK

Fenerbahçe'de sezon başında gündeme gelen isimlerden biri de Ralf Rangnick olmuş, özellikle taraftarlar takımın başına Alman teknik direktörün getirilmesini istemişti. 63 yaşındaki Ralf Rangnick daha sonra 6 Temmuz tarihinde Lokomotiv Moskova'da spor gelişim direktörlüğü görevine getirilmişti. Rangnick'in Rus ekibiyle sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.