Fenerbahçe'den kaleye Gentian Selmani hamlesi

Kaleye takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor forması giyen Gentian Selmani'nin transferi için İzmir ekibiyle görüşmelere başladı.

Sezonun sona ermesinin ardından transfer bombalarını peş peşe patlatan ve kaleye de takviye yapma kararı alan sarı-lacivertliler, aradığı ismi TFF 1. Lig'de buldu.

TRT Spor'un haberine göre Kanarya, Menemenspor forması giyen 22 yaşındaki file bekçisi Gentian Selmani'nin transferi için İzmir ekibiyle görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'nin Arnavut file bekçisinin transferini gerçekleştirmesi halinde tecrübeli kalecisi Harun Tekin ile yollarını ayırması bekleniyor.

35 MAÇTA 46 GOL YEDİ

9 Mart 1998 tarihinde Arnavutluk'un Kruje kentinde dünyaya gelen Gentian Selmani, futbola ülkesinin Partizani takımında başladı. Arnavutluk ekiplerinden KS Kastrioti ve KF Laçi formalarını da terleten Selmani, geçtiğimiz sezon başında Menemenspor'a transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon İzmir ekibiyle 35 maçta görev alan Arnavut kaleci, kalesinde 46 gol gördü. Selmani'nin Menemenspor ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.