Fenerbahçe'den Joao Pedro'nun menajerine 2 milyon euro

Fenerbahçe, Joao Pedro'yu kadrosuna katıyor. Menajerinn bugün İstanbul'a geleceği 30 yaşındaki oyuncu için sarı-lacivertliler kesesini ağzını açtı: Cagliari'ye 6 milyon 500 bin euro, Joao Pedro'ya 3 yıl için 7 milyon 700 bin euro, menajere ise 2 milyon euro.

Sabah

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe, Galatasaray'ın da görüştüğü ancak maliyeti nedeniyle geri adım attığı Joao Pedro'yu kadrosuna katmaya yakın. 30 yaşındaki Brezilya asıllı İtalyan hücum oyuncusunun menajeri, bugün İstanbul'a gelip sarı-lacivertli yetkililerle masaya oturacak.

Jorge Jesus'tan Ali Koç'a büyük şok! Yeni transferi beğenmedi: "Gönderin gitsin"

JOAO PEDRO'DA FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, Pedro için Cagliari'ye 4.2 milyon Euro bonservis önermiş, oyuncuya ise 3 yıllık 6.6 milyon Euro ücret teklif etmişti. Ancak daha sonra devreye giren Fenerbahçe, fiyat yükseltince bu transferde öne geçti. Kanarya, İtalyan kulübüne 6.5 milyon euro bonservis verirken, oyuncuya da 3 senelik 7.7 milyon euro maaş önerdi.

"Fenerbahçe, Alassane Plea ile anlaştı"

FENERBAHÇE'DEN MENAJERE SERVET!

Bu transferde dikkat çeken bir nokta da menajerlik ücreti oldu. Galatasaray'ın, oyuncunun menajeri Marco Piccioli'ye ilk etapta 670 bin euro, daha sonra da 1 milyon euro önerdiği ortaya çıkmıştı. Fenerbahçe'nin ise Piccioli'ye 2 milyon euro verdiği öğrenildi.

Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi kalan Pedro'nun da Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı bildirilirken, transferin bugün olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.

Ahmetcan Kaplan Ajax yolunda! İşte bonservis bedeli