Fenerbahçe'den İsmail Kartal'a ''git'' der gibi bir teklif

Son 8 maçta topladığı 22 puanla Fenerbahçe'yi 2. sıraya taşıyan İsmail Kartal'ın sarı-lacivertlilerdeki geleceği şekilleniyor. Tecrübeli hocayı bırakmak istemeyen Fenerbahçe yönetimininn, ilginç bir teklifle gitmeye hazırlandığı öğrenilirken, ''Ben teknik direktörüm, ikinci adam olmayacağım.'' diyen İsmail Kartal'ın nasıl bir aksiyon alacağı ise merak konusu. İşte detaylar...

Fotomaç

Fenerbahçe, camiayı ayağa kaldıran İsmail Kartal'ı bırakmak istemiyor fakat getirilen çözüm önerisi İsmail Kartal'ı da tatmin edeceğe benzemiyor... Joachim Löw'ün yardımcılığını kameralar önünde açık bir şekilde reddeden İsmail Kartal'ın "ben teknik direktörüm" çıkışından sonra Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi.

Rodrigo Tabata'dan sonra bir ilk! Beşiktaş'tan tarihi transfer hamlesi

FENERBAHÇE'NİN YENİ SPORTİF DİREKTÖRÜ İSMAİL KARTAL MI OLACAK?

Yakaladığı büyük başarı sebebiyle başkan Ali Koç, Kartal'ı teknik direktör olarak görevde tutmasa bile kulüp bünyesinde tutmak istediği iddia edildi. Bunun için de bulunan çözüm sportif direktörlük.

Sarı-lacivertli yönetim İsmail Kartal'ı sportif direktör olarak Fenerbahçe bünyesinde tutmak istiyor. "ben teknik direktörüm" çıkışından sonra Kartal'ın nasıl bir aksiyon alacağı önümüzdeki günler gösterecek.

Taraftarlardan yeni İlhan Mansız yorumu! Beşiktaş'ta Güven Yalçın out Koray Yağcı in!

İSMAİL KARTAL'IN SÖZLERİ SONRASI JOACHIM LÖW FORMÜLÜ RAFA KALKTI

Vitor Pereira'nın gönderilmesinin ardından takımın başına getirilen İsmail Kartal, Yukatel Kayserispor maçı sonrasında, "İkinci adam olmam, herhalde yani! Ben söyleyeceğimi söyledim. İkinci adam hayatım boyunca olmam! Tekrar tekrar söylüyorum. Beşinci kez söyledim. Ayıp ediyorsunuz. Ben teknik direktörüm, ikinci adam olmayacağım." ifadelerini kullanmış, böylelikle Ali Koç'un Joachim Löw-İsmail Kartal formülü rafa kalkmıştı.

Anthony Nwakaeme'ye nazar değdi!

N'aptın Samsunspor! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız