Fenerbahçe'den Haris Seferovic sürprizi

Portekiz basını, Fenerbahçe'nin Haris Seferovic için devreye girdiğini yazdı. Fenerbahçe'nin, Seferovic'e 1.5 senelik kiralama teklifinde bulunacağı iddia edildi.

AKŞAM

Tecrübeli bir forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, rotasını Portekiz'e kırdı. Benfica'nın 29 yaşındaki golcüsü Seferovic için nabız yoklandığı ifade edildi. Portekiz basınındaki haberlere göre; şu anda sakatlığı bulunan İsviçreli futbolcu için 1.5 yıllık kiralama teklifinde bulunulacak. Seferovic'in 2024'e kadar mukavelesi bulunuyor. Bu sezon ligde 7 karşılaşmaya çıkabilen yıldız forvet, 3 gol atarken 2 de asist katkısında bulundu. Piyasa değeri 14 milyon euro civarında olan oyuncunun da Sarı-Lacivertli kulübe sıcak baktığı belirtildi.

Fenerbahçe'den maaş indirimi talebi

İKİSİNDEN BİRİ GİDER

Hem yerden hem de havadan etkili olabilen Haris Seferovic konusunda Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın da olumlu rapor verdiği kaydedildi. Fenerbahçe'de forvette bu sezon başta Berisha olmak üzere Serdar Dursun'dan da beklenilen verim alınamamıştı. Haris Seferovic transferi gerçekleşirse bu iki futbolcudan birinin satış listesine konulacağı belirtildi.

Başkan transferi resmen duyurdu: Fenerbahçe'yle anlaştık

Kim Min-jae: Fenerbahçe'yi yarı yolda bırakmam

Enner Valencia'ya insanlık dışı faul