Fenerbahçe'den golcü krizine kesin çözüm! Wahbi Khazri'de sıcak gelişme

Bir türlü aradığı golcüyü bulamayan Fenerbahçe, listeye Fransa Ligue 1 ekiplerinden St. Etienne'de başarılı bir grafik yakalayan ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Wahbi Khazri'yi ekledi. Khazri ile bir dönem Trabzonspor da ilgilenmişti.

Ara transfer sezonunda, kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de transfer söylentileri çıkmaya başladı.

Fotomaç'ın Africafootunited.com'dan aktardığına göre, sarı-lacivertlilerin St.Etienne formasıyla sezona müthiş bir başlangıç yapan Wahbi Khazri girişimlerini sıklaştırdı.

Sezon sonunda Fransız ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki golcüyü ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı belirtilen sarı-lacivertlilerin, tüm şartları zorladığı iddia edildi.

LIGUE 1'DE GOLLERİYLE FARK YARATIYOR

Khazri, Fransa Ligi'nde oynadığı 12 lig maçında 7 kez rakip fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu, ülkesi Tunus'un da Dünya Kupası Elemeleri'ndeki 4 karşılaşmasında 3 gol sevinci yaşadı.

Kariyerinde Bastia, Bordeaux, Sunderland, Rennes ve St.Etienne formaları giyen Khazri, 379 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 95 kez rakip fileleri havalandıran Tunuslu futbolcu, 58 de asist yaptı.

Herkes Vitor Pereira'nın ayrılığını beklerken Fenerbahçe'de transfer gelişmesi! Dimitris Pelkas detayı...