Fenerbahçe'den Galatasaray'a taarruz! Onyekuru, Emre Kılınç, Trezeguet...

Bu sezon da taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon şampiyonluktan başka bir senaryoyu düşünmek bile istemiyor. Bu doğrultuda adımlarını atan sportif direktör Emre Belözoğlu, Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'ın adeta elinden almıştı... Belözoğlu'nun şimdiki hedefi ise Galatasaray'ın yakından tanıdığı üç isme daha imza attırmak.

2019-2020 futbol sezonuna çok iddialı başlayan ve taraftarını bir hayli umutlandıran Fenerbahçe, bu sezon da istediği başarıya ulaşamayınca geçmiş hatalarından ders alarak daha iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi yapacağı takviyelerle 2020-2021 sezonunda şampiyonluk hasretine son vermek istiyor.

Sezon sonunda aktif futbol yaşantısına nokta koyarak sportif direktör olarak kulüp bünyesinde görev alacak olan Emre Belözoğlu, çalışmalarına şimdiden başladı.

İLK TRANSFER ÇALIMI MERT HAKAN YANDAŞ

Fenerbahçe, Galatasaray ile imza aşamasına gelen Mert Hakan Yandaş'ı transfer ederek ezeli rakibine yılın ilk çalımını atmıştı.

Mert Hakan Yandaş, yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek

'FENERBAHÇE'Yİ SENİN ÜZERİNE KURACAĞIZ'

Özellikle Emre Belözoğlu, 25 yaşındaki oyuncu ile iletişimi hiç koparmadı. Emre, genç yıldıza “Seni çok ama çok önemsiyoruz. Fenerbahçe’nin geleceğinde sen varsın. Bu takımın oyun planını da senin üzerine kuracağız” dedi.

GALATASARAY, PARAYI YATIRMADI

Haziran ayı geldiğinde Galatasaray’ın imza parasını yatırması gerekiyordu ancak pandemi ve sezonun planlandığı gibi sona ermemesi nedeniyle yönetim bu ödemeyi etik bulmadığını iletti ve imza parası için lig bitimini işaret etti.

Fenerbahçe'deki kavganın perde arkası

FENERBAHÇE SERVET ÖNERDİ, GELDİ!

Bu gelişme Mert Hakan Yandaş cephesini memnun etmezken Fenerbahçe, Mert’in Galatasaray ile anlaştığı paranın çok üzerinde bir rakam teklif etti: 10 milyon TL imza parası ve yıllık 12 milyon TL olmak üzere 4 yıllığına toplam 48 milyon TL garanti ücret...

GALATASARAY'I TAKİPTEN ÇIKTI

Aylar önce Sivasspor camiasından tepki almasına karşın Galatasaray hesabını takipten çıkmayan Mert Hakan, Fenerbahçe ile el sıkışınca sarı kırmızılı kulübü sildi. Başarılı oyuncu, sosyal medya hesabını açtığı günden bu yana yıllardır takip ettiği Galatasaray Kulübü resmi hesabını takip listesinden çıkardı.

Mert Hakan Yandaş’ın, kendisi gibi sarı kırmızılılarla söz kesen takım arkadaşı Emre Kılınç’ın da tercihini değiştirmesi adına çaba harcadığı ortaya çıkmıştı ancak...

Phillip Cocu'nun transfer listesinde Ferdi Kadıoğlu da yer alıyor

YENİ HEDEF: ÜÇ YILDIZ DAHA

İlk olarak Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Mert Hakan Yandaş'ı ikna eden Belözoğlu, Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in de takımda görmek istediği 3 yıldızı daha takıma kazandırmak için kolları sıvadı.

Fenerbahçe, Aston Villa'nın Mısırlı yıldızı Trezeguet, kiralık sözleşmesi bitince apar topar Monaco'ya dönen Onyekuru ve Galatasaray'la el sıkıştığı belirtilen Sivassporlu orta saha Emre Kılınç için adeta taarruz başlattı.

EMRE KILINÇ'A 60 MİLYON TL

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray ile yıllık 4 milyon liradan 4 sene için 32 milyon liraya anlaştığı kaydedilen Emre Kılınç'a bu rakamın yaklaşık iki katı olan 60 milyon lira önerdi.

Başkan Ali Koç, Trezeguet ve Onyekuru'nun ortak menajerleriyle görüşmesi için yönetici Selahattin Baki'yi görevlendirdi.