Fenerbahçe'den farklı prova: İkili arasındaki uyum dikkat çekti

Fenerbahçe, yeni sezon öncesindeki ikinci hazırlık maçında Can Bartu Tesisleri'nde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Samandıra'daki mücadeleyi sarı-lacivertliler 4-1'lik skorla kazandı. Samatta ile İrfan Can arasındaki uyum ise dikkat çekti.

Fenerbahçe ve Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 4-1 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller 13. dakikada penaltıdan İrfan Can, 26. dakikada Samatta, 49. dakikada penaltıdan Serdar Dursun ve 62. dakikada Mert Hakan'dan geldi. Kasımpaşa'nın tek sayısını ise 40. dakikada penaltıdan Yusuf Erdoğan kaydetti.

2 GOLDE DE ONLAR VAR

Fenerbahçe'nin ilk golünde İrfan Can Kahveci, topu Kasımpaşa defansının arkasına atmış; Kasımpaşa ceza sahasında topla buluşan Samatta, kaleci Harun Tekin'in müdahalesiyle yere düşürülüp takımına penaltı kazandırmıştı. Topun başına geçen İrfan Can, takımının ve kendisinin Fenerbahçe kariyerindeki ilk golünü atmış oldu. Bu golden sadece 13 dakika sonra 26. dakikada İrfan Can yine topu Kasımpaşa defansının arkasına bıraktı ve Samatta bu kez işi penaltıya bırakmadan düzgün bir vuruşla Harun'u avladı. Fark, henüz maçın ilk 30 dakikalık bölümünde 2'ye çıktı. İlk yarının sonlarına doğru Yusuf Erdoğan'ın golüyle fark 1'e indi.

SERDAR DURSUN'UN İLK GOLÜ

İkinci yarının hemen başında Mesut Özil'in pasıyla buluşan Bright Osayi Samuel, Kasımpaşa ceza sahasında düşürülünce maçın hakemi yine penaltı noktasını gösterdi. Topun başına bu kez Fenerbahçe'nin Darmstadt'tan transfer ettiği Serdar geçti. Düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Serdar, sarı-lacivertli formayla ilk golünü kaydetti. Gurbetçi golcünün takım arkadaşları da golden hemen sonra tebrikte bulundu.

BİR GOL DE MERT HAKAN'DAN

Maçın 62. dakikasında Kasımpaşa ceza alanında iyi paslaşmalar yapan Fenerbahçe, Mert Hakan'ın ayağından 4. golü buldu. Yeni transfer Serdar Dursun'un pasıyla hareketlenen Mert Hakan, düzgün bir vuruşla Kasımpaşa ağlarını havalandırdı.

FERDİ İLK YARIYI TAMAMLAYAMADI

Fenerbahçe'nin genç hücumcusu Ferdi Kadıoğlu, ilk yarıyı tamamlayamadı.

Karşılaşmaya 4'lü orta sahanın solunda başlayan Ferdi, karşısında mücadele eden Yusuf Erdoğan'ın etkili atakları sonrasında teknik direktör Vitor Pereira'nın müdahalesiyle oyundan alındı.

Ferdi, 31. dakikada yerini Muhammed Gümüşkaya'ya bıraktı.

SERDAR AZİZ KADRODA YOK

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Serdar Aziz, Kasımpaşa karşısında forma giyemedi.

Serdar'ın kasığındaki hafif sakatlığı sebebiyle kadroya alınmadığı öğrenildi.

PEREIRA BALKONDAN TAKİP ETTİ

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa mücadelesini balkondan izledi.

Sarı-lacivertlilerin ilk hazırlık kampında yaptığı mücadeleyi gözlem kulesinden seyreden Portekizli teknik adam, bu müsabakayı da balkondan takip etti.

FENERBAHÇE'NİN İLK YARIDAKİ İLK 11'İ

Berke, Lemos, Caulker, Szalai, Nazım, Ozan, Sosa, Ferdi, İrfan Can, Sinan, Samatta

FENERBAHÇE'NİN 2. YARIDAKİ 11'İ

Altay, Tisserand, Gustavo, Novak, Osayi, Caner, Zajc, Mert Hakan, Mesut, Pelkas, Serdar Dursun.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Gönderin gitsin! Vitor Pereira'dan Fenerbahçe'de kıyım

3 HAZIRLIK MAÇI DAHA VAR

22-30 Temmuz tarihlerinde ikinci etap kamp çalışmaları için Slovenya'nın Bled bölgesine gidecek olan Fenerbahçe, burada 3 hazırlık maçı daha yapacak. O maçlar şöyle:

24 Temmuz / 18:00, Udinese.

27 Temmuz / 18:00, Tabir Sezana.

30 Temmuz / 17:00, Al Ahli.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Pep Guardiola'dan Vitor Pereira'ya: Evreka!