Fenerbahçe'de yeni transferlerin açıklanma vakti

Yeni sezon öncesi geniş ve alternatifli bir kadro için işi sıkı tutan sarı-lacivertlilerde imzalar bu hafta da devam edecek. Mert Hakan, Novak, Gökhan ve Caner'i renklerine bağlayan Kanarya, Topuk Yaylası'ndaki kampta şovunu sürderecek. Yıldız isimlere imza attıracak olan Fenerbahçe, yeni yıldızlarıyla gözdağı verecek.

Topuk Yaylası'ndaki kampı bugün başlayacak olan Fenerbahçe, diğer yandan da transferde bombaları bir bir patlatacak.

Geçtiğimiz iki sezonda yaşanan hayal kırıklığını unutturmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, geniş ve alternatifli bir kadro için kolları sıvadı.

Anlaştığı isimleri Düzce'deki kamp merkezinde duyuracak olan Kanarya, imzaları da burada attıracak.

Topuk Yaylası'nda yıldız geçidi yaşatacak olan Fenerbahçe, Thiam, Perotti ile Bastos ve Lemos ikilisinden birine Çubuklu'yu giydirecek.

İMZALAR AN MESELESİ

Perotti transferinde hem kulübü Roma hem de futbolcuyla el sıkışan Fenerbahçe, Kasımpaşa'nın yıldızı Thiam'la da önceki gün anlaşma sağlamıştı.

Bu iki oyuncunun dışında hücuma takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertliler, ligin başlayacağı 11 Eylül'e kadar transferleri bitirmeye çalışacak.

Mert, Novak, Gökhan ve Caner'le kadrosunu güçlendiren Kanarya, savunmanın göbeğine Bastos ya da Lemos ikilisinden birini katacak. Önceliği Lazio'lu Bastos olan yönetimin bu konuda mutlu sona ulaşması an meselesi.

PEROTTI HIZLI VE ÖFKELİ

Tam 5 yıl formasını giydiği Roma ile bir sene daha sözleşmesi kalan Arjantinli oyuncu, sol kanatta forma giyiyor.

Fenerbahçe'nin 1.5 milyon euro bonservisle kadrosuna katmaya hazırlandığı 32 yaşındaki sol kanat, bu sezon forma giydiği 26 resmi karşılaşmada 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

THIAM PAŞA'NIN GÖZDESİYDİ

Başkan Ali Koç'un bizzat kendisinin ilgilendiği Senegalli golcü, güçlü fiziği ve süratiyle öne çıkıyor. Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de oynadığı 25 maçta 11 kez rakip fileleri havalandıran 27 yaşındaki futbolcu, 4 de asist yaptı.

En uçta oynamasının yanı sıra kanatlarda da görev yapabilen yıldız forvet, geçmiş dönemlerde transfer olduğu Juventus ve İnter gibi iki dev kulüpte forma şansı bulamadı.

FAVORİ BASTOS STEPNE LEMOS

Savunmanın göbeğine bir yabancı ve bir yerli transferi yapacak olan Fenerbahçe'nin önceliği Lazio'nun gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Bastos.

29 yaşındaki Angolalı'yı 2 milyon euro bedelle kadrosuna katmayı planlayan Kanarya, bu transferin gerçekleşmemesi halinde Las Palmas ile el sıkıştığı 24 yaşındaki Lemos'u renklerine bağlayacak.

(Fotomaç)

60 Saniyede Spor