Fenerbahçe'den resmî açıklama geldi! Vitor Pereira'nın gözdesi Giresunspor'da

Fenerbahçe'nin genç orta sahası Muhammed Gümüşkaya takımdan ayrılıyor. Vitor Pereira döneminde forma şansı bulan ve Avrupa'da attığı golle dikkatleri üzerine çeken Muhammed Gümüşkaya, Giresunspor'a kiralanıyor.

VOLE

Muhammed Gümüşkaya'ya Süper Lig'ten teklif var. Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Muhammed'e, kiralık olarak kadrosuna kattığı oyunculara verdiği şanslarla dikkat çeken Giresunspor talip oldu.

Fenerbahçe ile Giresunspor, Muahmmed Gümüşkaya'nın kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe yaptığı açıklama ile Muhammed Gümüşkaya'nın GZT Giresunspor'a kiralandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol Akademimizin son dönemde yetiştirdiği yıldızlardan olan Muhammed Gümüşkaya'nın kariyer gelişim planlaması çerçevesinde, oyuncumuzun ligin geri kalan bölümünde Giresunspor'a kiralık olarak verilmesi kararlaştırılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Giresunspor, Muhammed'i 6 aylık kiralık olarak kadrosuna katacak ve oyuncunun maaşını da yeşil-beyazlı ekip ödeyecek. Ayrıca anlaşmada satın alma opsiyonu da bulunmayacak.

Giresunspor ile görüşmelere başlayacak olan Muhammed Gümüşkaya'nın, yeşil-beyazlılarla anlaşması durumunda resmî imzalar atılacak.

Ozan Tufan'dan İsmail Kartal'a özel istek! 'Lütfen hocam...'

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA'NIN PERFORMANSI

Sezon başında Vitor Pererira'nın verdiği şansı iyi değerlendiren ve forma şansı bulan Muhammed Gümüşkaya, özellikle Avrupa maçlarında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeye başarmıştı.

Genç orta saha, bu sezon Fenerbahçe ile 18 maça çıkıp 1 gol atma becerisi gösterdi.

3'den 2,5'e indiler! Fenerbahçe'nin yeni sol beki Süper Lig'den

GİRESUNSPOR TARAFI DA TRANSFERİ AÇIKLADI

GZT Giresunspor taraftarı Hakan Keleş, yeşil-beyazlı takımın Muhammed Gümüşkaya ile anlaştığını açıkladı. Keleş açıklamayı, "Muhammed Gümüşkaya ile kiralık olarak anlaştık. 1-2 transfer daha yapacağız." sözleriyle duyurdu.

Herkes Fenerbahçe'ye transferini bekliyordu, Efecan Karaca sözleşme yeniledi