Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın büyük pişmanlığı: Biz bu hatayı nasıl yaptık!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ve teknik ekipte Serdar Dursun pişmanlığı yaşanıyor. UEFA kadrosuna dahil edilmeyen Serdar Dursun, bu akşamki Royal Antwerp maçında forma giyemeyecek. Vitor Pereira, Enner Valencia'nın da sakat olması sebebiyle Belçika deplasmanında mecburen Mergim Bersiha ile sahaya çıkacak. Fenerbahçe'nin gruptaki en kritik maçına forvet alternatifsiz çıkması tartışmaları da beraberinde getirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Royal Antwerp deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de Serdar Dursun pişmanlığı yaşanıyor. Vitor Pereira ve teknik ekip tarafından UEFA kadrosuna dahil edilmeyen Serdar Dursun, gruptaki en kritik maçta görev alamayacak. Vitor Pereira, Enner Valencia'nın da Konyaspor maçında saklatmasıyla Royal Antwerp maçında mecburen Mergim Berisha'ya kaldı. Fenerbahçe gruptaki kader maçına Mergim Berisha ile çıkacak.

FENERBAHÇE'DE ROYAL ANTWERP MAÇINDA 8 İSİM YOK

Fenerbahçe'de UEFA kadrosunda olmayan Serdar Dursun, Miguel Crespo ve Burak Kapacak'la birlikte sakatlıkları bulunan Enner Valencia, Altay Bayındır, Luiz Gustavo, Mesut Özil ve Serdar Aziz Royal Antwerp'e karşı forma giyemeyecek.