Fenerbahçe'de Vitor Pereira, yönetimden Cedric Soares'in transferini istedi

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, teknik direktör Vitor Pereira'nın isteğiyle Cedric Soares'e yöneldi. Portekizli teknik adamın oynatmak istediği 3-4-3 sisteminin yıldızlarından olması beklenen 29 yaşındaki futbolcu için Arsenal'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak. Kanarya, Soares'e ise yıllık 2 milyon euro maaş önerecek. İşte detaylar…

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı sağ beki İngiltere Premier Lig'de buldu. Teknik direktör Vitor Pereira, Sarı-Lacivertli yönetime istediği ismi iletti.

"CEDRIC SOARES'İ ALIN"

Harcama limitleri nedeniyle eli kolu bağlı olan sarı-lacivertliler, mutlaka takviye yapılması gereken bölge olarak ise sağ beki belirledi. Kanarya, teknik direktör Vitor Pereira'nın önerisiyle Portekizli oyuncu Cedric Soares'e yöneldi.

YENİ SİSTEMİN YILDIZI OLACAK

Pereira'nın sarı-lacivertlilerde kurmayı planladığı yeni sistemin ön plana çıkan isimlerinden birisi olması beklenen Cedric Soares, deneyimli teknik adamın yönetimden transferini bitirmesi istediği isimler arasına girdi.

AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Arsenal'in geçen sezon bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı 29 yaşındaki oyuncu, kulübünde forma şansı bulamadığı için ayrılığa sıcak bakıyor.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALANACAK

Değeri 6 milyon euro olarak gösterilen Soares için yönetim, planını da belirledi. Arsenal'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak ve oyuncuya da 2 milyon euro maaş önerilecek.

TEMASLAR BAŞLIYOR

Hem sağ bekte görev yapabilen hem de 3-4-3'ün sağında oynayabilen yıldız futbolcuyla da kısa süre içinde temas kurulacak.

Arsenal ile sözleşmesi 2024'te sona erecek olan Cedric, daha önce Sporting, Southampton ve İnter formaları da giydi. Portekiz Milli Takımı'nın formasını da giyen Soares, geçen sezon Arsenal'de 10 lig maçına çıkarken, 1 asist kaydetti.

(Sabah)