Fenerbahçe'de Vitor Pereira kasırgası: Mesut Özil için şok sözler!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi bitti, tartışmalar bitmedi. Brezilya basını Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Portekizli hoca için Flamengo iddialarını masaya yatırdı, Mesut Özil'in takımda kurduğu dominasyona dem vurdu ve Mesut Özil hakkında ilginç ifadelere yer verildi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira döneminde yaşananlar Brezilya'da da gündem oldu. Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra ismi sık sık Flamengo'yla anılan Vitor Pereira hakkında ilginç bir haber yayınlayan Brezilya basını Mesut Özil hakkında flaş ifadeler kullandı.

Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra Joachim Löw, Slaven Bilic, Arsene Wenger, Kenan Koçak ve İsmail Kartal gibi isimlerin adının geçtiği Fenerbahçe'de yeni hocanın kim olacağı belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe'den gönderilen Vitor Pereira ise Brezilya ekibi ile görüşüyor.

Fenerbahçe'de Ali Koç'a "bloke" suçlaması! "Aziz Yıldırım dönemine geri mi döndük?"

VITOR PEREIRA İLK TERCİH DEĞİL

Fotomaç'ın Coluna do Fla'dan aktardığıana göre, Flamengo'nun ilk tercihi Jorge Jesus ancak Benfica'nın onu bırakmak istememesi işleri zorlaştırıyor.

Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz ve futbol direktörü Bruno Spindel, Vitor Pereira'nın da aralarında yer aldığı alternatif isimlerle görüşüyor.

UOL Esporte canlı yayınında konuşan Brezilyalı gazeteci Andre Rocha, Flamengo'nun Pereira'yı göreve getirmesi gerektiğini savunurken Mesut Özil için de ilginç ifadeler kullandı.

Andre Rocha, "Vitor Pereira, Flamengo için en uygun isim. Sadece Portekiz futbolunda kazanan bir geçmişi olduğu için değil. Birçok kişi, Andre Villas-Boas zamanında Porto'nun kurulmasının taktik danışmanı olduğunu söylüyor. Boas, Chelsea'ye gitti. Pereira takımı devraldı ve Porto için şampiyonluklar kazanmayı başardı. Her ne kadar son macerası olan Fenerbahçe'de başarılı olamasa da Portekiz dışında diğer liglere uyum sağlama yeteneğini gösterdi." dedi.

Son dakika haberi: Rıdvan Dilmen, Vedat Muriqi transferini resmen açıkladı

"ÖLÜ SİNEK MESUT ÖZİL"

Fenerbahçe'de ortalığın karışık olduğunu belirten Rocha sözlerine şöyle devam etti:

Takımın lideri artık ölü sinek olarak bildiğimiz Mesut Özil. Onu harika bir takım lideri olarak alamazsınız. Vitor Pereira'nın kazanan bir özgeçmişi var. Mesela Carlos Carvalhal, Flamengo'ya gelse onun ne kazandığını soracaklar. Vitor iyi bir takımı olduğunda hücum teklifinde bulunan ama aynı zamanda nasıl defansif oynaması gerektiğini de bilen bir koç. Flamengo yönetiminin henüz Vitor Pereira ile görüşmediğinin altını çizmekte fayda var. Çünkü Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ailesiyle vakit geçirmeyi tercih etti. Noel'den sonra görüşebilirler.

Medipol Başakşehir Edin Visca transferini açıkladı