Fenerbahçe'de Vitor Pereira gitti Mesut Özil'in öfkesi dinmedi! Olay gönderme...

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılması en çok Mesut Özil'i rahatlattı. Portekizli teknik direktör ile yıldızı bir türlü barışmayan Mesut Özil, Vitor Pereira'nın forma şansı vermediği Burak Kapacak ile bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Tecrübeli yıldızın bu paylaşımı Pereira'ya gönderme olarak algılandı. Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Burak Kapacak'ın kadroya alınmaması taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanıyordu.

Fenerbahçe'nin bu sezon başı Bursaspor'dan kadrosuna kattığı fakat Vitor Pereira tarafından hiçbir maçta süre verilmeyen Burak Kapacak, camiadaki Pereira karşıtlarının adeta sembolü oldu. Pereira'nın gönderilmesiyle formayı alması beklenen Burak Kapacak manşetlerden inmiyor.

Portekizli teknik adamın ayrılışının duyurulduğu paylaşımı beğenerek gündeme oturan Burak Kapacak'a, bir destek de yıldız isim Mesut Özil'den geldi.

Sarı-lacivertlilerin yaptığı son antrenmandan bir fotoğraf koyan Mesut Özil'in, Burak Kapacak ile birlikte olduğu fotoğrafı paylaşması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada günün konusu olan olay Pereira'ya tepki olarak algılanırken, Burak Kapacak, 1-1 sona eren VavaCars Fatih Karagümrük maçının kadrosuna alındı fakat forma şansı bulamadı.

Fenerbahçe, 9 kişilik Fatih Karagümrük'e diş geçiremedi

VITOR PEREIRA'DAN BURAK KAPACAK YORUMU: "ZAMANA İHTİYACI VAR"

Fenerbahçe'deki görevine son verilen Vitor Pereira, Burak Kapacak'ın süre bulamamasıyla ilgili olarak eylül ayında yaptığı açıklamada, "Bazı oyuncuların biraz süreye ihtiyacı var. Mesela Burak Kapacak çok genç ve kaliteli bir oyuncu. Ama kendisi bir alt ligden, Bursaspor'dan geldi. Onun taktiksel anlamda bazı şeyleri anlayabilmesi için zamana ihtiyacı var. Ne zaman nasıl atak yapması ve savunma yapması gerektiğini bilmeli. Ben bu durumda bir oyuncuyu sahaya sürmeyi doğru bulmuyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni hocası bu sözlerle nitelendirdi

BURAK KAPACAK AZ DAHA FRANSA'YA TRANSFER OLACAKTI

Sezon başında Fransa'nın Bordeaux takımına transfer olmak üzereyken Fenerbahçe'nin devreye girmesiyle sarı-lacivertli ekibe transfer olan Burak Kapacak, Vitor Pereira'nın gitmesiyle takıma girme şansı elde etmiş oldu. Fenerbahçe'de 1 dakika bile süre alamadığı için ara transferde başka takıma kiralanması gündemde olan 21 yaşındaki futbolcunun geleceği kısa süre içerisinde belli olacak.

Fenerbahçelilerin aklını başından alacak iddia: Yeni hocayla el sıkıştılar, mukavele bile hazır!