Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Attila Szalai'nin mutlaka kalmasını istiyor

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Vitor Pereira'nın yönetime sunduğu rapor ortaya çıktı. Portekizli teknik adam, direkt 11 oynayabilecek 3-4 transfer isterken hücum bölgesindeki çeşitliliğin artması halinde şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olacaklarını dile getirdi. Pereira ayrıca yönetimin astronomik bir teklif alması halinde satmayı düşündüğü Attila Szalai'nin önemine vurgu yaptı ve mutlaka takımda tutulmasını istedi. İşte detaylar…

Vitor Pereira Fenerbahçe'deki ikinci dönemine hızlı bir giriş yaptı. Portekizli teknik adam ayağının tozuyla yönetime kapsamlı bir rapor sundu.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, önceki gün idmanda basının sorularını yanıtlamış, yeni teknik direktör Vitor Pereira'nın itibarsızlaştırılmaması gerektiğini söylemişti. Baki, Portekizli hocanın her şeye hakim olduğunun, anlaşmadan önce kendilerine takımla ilgili sunum yaptığının altını çizmişti.

Öte yandan Vitor Pereira'nın raporunda öne çıkan detaylar belli oldu.

"3-4 KRİTİK HAMLEYLE ŞAMPİYON OLURUZ"

Sabah'ın haberine göre Pereira, yönetime transfer konusunda büyük ihtiyaçlar olmadığını, 3-4 kritik hamleyle şampiyon takımın ortaya çıkacağını ifade etti.

MAÇA GÖRE KADRO VE SİSTEM YAPACAK

Fenerbahçe'de yarım kalan işini tamamlamaya geldiğini söyleyen hoca, sistem konusunda esnek olacağını, maça göre oyuncu ve diziliş tercihi yapabileceğini iletti.

"BU KADRO HEM 3'LÜ HEM 4'LÜ SAVUNMA OYNAR"

Takımın hem üçlü hem dörtlü savunma oynayabilecek kadro kalitesine sahip olduğunun altını çizdi.

SZALAI'YE ÖZELLİKLE DEĞİNDİ

Pereira'nın bu noktada Attila Szalai'nin varlığının önemine vurgu yaptığı gelen bilgiler arasında.

DİREKT 11 OYNAYACAK SEVİYEDE 3-4 TRANSFER

Pereira transfer konusunda sayı olarak yüksek bir talepte bulunmadı ancak Portekizli, yapacakları 3-4 takviyenin direkt olarak 11 oynayacak seviyede olmasına dikkat çekti.

1 GOLCÜ, 2 KANAT VE SOL BEK...

Pereira mevki olarak santrfor, 2 kanat, sol bek ve alternatif olarak sağ bek de alınabileceğini yönetime sunduğu raporda iletti.

TAKIMI ÖZİL VE İRFAN CAN LİDERLİĞİNDE KURACAK

Orta alanda Fenerbahçe'nin Türkiye'nin açık ara en iyi ekibi olduğunun altını çizen Pereira, takımı Mesut Özil ve İrfan Can'ın liderliğinde kuracağını belirtti.

"HÜCUM BÖLGESİNDEKİ ÇEŞİTLİLİK ARTARSA ŞAMPİYONLUĞUN 1 NUMARALI FAVORİSİYİZ"

Bu bölgedeki tecrübeli oyuncuları maçına göre değişimli olarak kullanacağını kaydeden Portekizli, hücum bölgesindeki çeşitliliğin artması halinde şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olacaklarını belirtti.