Fenerbahçe'de Visca bombası! Belözoğlu, yıldız futbolcuyla yemekte buluştu

Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Mame Thiam, Sinan Gümüş ve Jose Sosa'yı kadrosuna katarak transferde şov yapan Fenerbahçe'de yeni hedef Edin Visca. Sarı-lacivertlilerde transfer çalışmalarını yürüten Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir'in yıldızı Visca ile yemek yedi.

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarını sürdüren Emre Belözoğlu, gözünü Medipol Başakşehir'den eski takım arkadaşı Edin Visca'ya dikti.

Fanatik’te yer alan habere göre; Belözoğlu, Başakşehir'in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Edin Visca ile Etiler’de bir mekanda yemek yedi. Görüşmenin detayları hakkında bilgi verilmezken; ikilinin bir araya gelmesi transfer dedikodularına sebep oldu. Fenerbahçe’nin uzun zamandır Boşnak yıldızı kadrosuna katmak istediği biliniyor…

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mauricio Lemos, İstanbul'a geliyor

ÖNÜMÜZDEKİ SENE SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Turuncu-lacivertli takımda geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan 30 yaşındaki kanat futbolcusu; toplam 49 maçta forma giydi ve takımına 19 gol, 14 asistlik katkı verdi.

Başarılı kanat oyuncusunun Başakşehir’le olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek. Bunu fırsat bilen Emre Belözoğlu’nun transferi uygun bir maliyetle bitirmek için çabaladığı gelen haberler arasında…

Mario Mandzukic, Fenerbahçe'nin ellerinden kayıyor