Fenerbahçe'de toplu fotoğraf çekiminde Volkan Demirel'in yer almaması dikkat çekti

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Vitor Pereira, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ne giderek takımla buluştu. Takımla çekilen toplu fotoğrafta Volkan Demirel'in yer almaması ise dikkat çekti. Öte yandan Vitor Pereira, Fenerbahçe'deki bir önceki döneminde tartışma yaşadığı Caner Erkin'le bir araya geldi. İşte detaylar…

Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi başladı. Portekizli teknik adam, bu sabah Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ne gidip takımla buluştu.

TOPUK YAYLASI'NA DOĞRU YOLA ÇIKILDI

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira, dün akşama doğru İstanbul'a gelmişti. Ekibiyle birlikte gelen Pereira, sağlık kontrollerine girmiş ve oteline çekilmişti. Vitor Pereira ve ekibi bu sabah Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerine geldi. Pereira'nın takımla tanışmasının ardından toplu fotoğraf çektirildi ve Topuk Yaylası'na doğru yola çıkıldı.

DIRAR, KEMAL ADEMI VAR, SAMATTA YOK

Fenerbahçe'de geçen sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Nabil Dirar, Oğuz Kaan Güçtekin, Berke Özer ve Kemal Ademi gibi isimler kafilede yer aldı. Samatta kafilede bulunmazken milli futbolcular İrfan Can Kahveci, Ozan Tufan, Altay Bayındır ve Attila Szalai de kafilede yer almadı.

CANER ERKİN PAYLAŞIMI

Fenerbahçe, Pereira'nın Can Bartu Tesisleri'nde olduğunu Caner Erkin ile birlikte çekilen fotoğrafla duyurdu. Bu fotoğraf kısa süre içinde çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

VOLKAN DEMİREL TOPLU FOTOĞRAFTA YER ALMADI

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini yürüten eski futbolcu Volkan Demirel'in kamp yolculuğu öncesi paylaşılan toplu fotoğrafta Volkan Demirel'in olmaması dikkat çekti. Pereira öncesi sezonu açan Fenerbahçe'yi Volkan Demirel çalıştırmıştı. Pereira'nın 4 kişilik kadroyla gelmesi ve Volkan Demirel'in kamp fotoğrafında yer almaması akıllarda soru işareti bıraktı.

MEHMET YOZGATLI VE AURELIO AYRILMIŞTI

Fenerbahçe'de sezonun bitimiyle geçen sezon yardımcı antrenör olarak görev yapan Mehmet Aurelio ve Mehmet Yozgatlı görevlerinden ayrılmıştı.

Vitor Pereira'nın ekibinde şu isimler yer alıyor:

Filipe Jorge Monteiro Almeida

Luis Miguel Moreira Silva

Bruno Filipe Araújo de Moura

António Alexandre Moreira Ribeiro de Ascensão

Luis Nuno Antunes Nédio