Fenerbahçe'de tek eksik Cengiz

Sarı-Lacivertliler, bugün UEFA Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Nordsjaelland'ı ağırlıyor. Kanarya, dev mücadeleye Cengiz Ünder'in dışında tam kadro çıkacak.

AKŞAM SPOR

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda bugün ilk maçına çıkıyor. Sarı-Lacivertliler, saat 19.45'te Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı sahasında ağırlayacak. Mücadeleyi Macar hakem Gergo Bogar yönetecek. Bogar'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Theodoros Georgiou ile Balazs Szalai yapacak. Karşılaşmada Ferenc Karako ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Temsilcimiz, Cengiz Ünder'in dışında mücadeleye tam kadro çıkacak. Ünder, Antalyaspor mücadelesinin ilk dakikalarında sakatlanarak oyuna devam edememişti.

KANARYA DOLUDİZGİN

Sezona oldukça etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de 4, Avrupa'da ise 6 olmak üzere toplamda oynadığı 10 resmi müsabakayı da kazandı. Söz konusu süreçte Avrupa'da çıktığı mücadelelerde rakip fileleri tam 21 kez havalandıran Fenerbahçe, maç başına 3.5 gol ortalaması yakaladı. Sarı-Lacivertliler, 6 maç sonunda ise kalesinde sadece 2 gol gördü. Temsilcimiz, Avrupa Konferans Ligi'nde de bu üstün performansı sürdürerek galibiyet serisini 11 maça çıkartmak istiyor.

FENER'İ MODRİC'E SORDUM

Sarı-Lacivertliler'in Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, transfer sürecini anlattı: "İlk temas mayıs ayında oldu. Başkan Ali Koç beni aradı ve transfer etmek istediğini söyledi. Luka Modric'e ne düşündüğünü sordum ve o da bana Fenerbahçe'nin iyi bir seçenek olduğunu, her hafta yüksek seviyede oynayacağım büyük bir kulüp olduğunu söyledi. Bu da karar vermemde bana yardımcı oldu."

FERDİ BİREYSEL ÇALIŞTI

Sarı-Lacivertliler, Nordsjaelland maçı hazırlıklarını tamamladı. Sakatlıktan dönen Ferdi Kadıoğlu, tedbir amaçlı bireysel çalıştı. Emre Mor ve Bartuğ Elmaz ise düz koşulara başladı.