Fenerbahçe'de stoperde temizlik zamanı! Sadık Çiftpınar'la ilgili sürpriz karar

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Steven Caulker'ın transferiyle stoperdeki oyuncu sayısı 7'ye yükselen Sarı-Lacivertlilerde Mauricio Lemos ve Zanka'ya yol göründü. Daha önce Sadık Çiftpınar'la da ayrılık kararı alan Fenerbahçe, yeni yabancı kuralının ardından 28 yaşındaki savunmacıyı kiralayıp oyuncuyla yeni sözleşme yapma kararı aldı. İşte detaylar…

Dün akşam Steven Caulker transferini açıklayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İngiliz savunmacının kadroya katılmasıyla takımdaki stoper sayısı 7'ye çıkan Sarı-Lacivertliler, bu bölge için temizliğe hazırlanıyor. Öte yandan defans göbeğinde hangi ikilinin oynayacağı da merak konusu oldu.

7 İSMİN 6'SININ SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

Szalai, Zanka, Tisserand, Lemos, Sadık, Serdar Aziz ve Caulker'la sayı 7'ye yükseldi. Mevcut kadrodaki 6 ismin sözleşmesi devam ediyor.

LEMOS VE ZANKA'YA YOL GÖRÜNDÜ

Listede yolların ayrılma ihtimali en güçlü isimler Lemos ve Zanka olarak öne çıkarken, yabancı kuralı yüzünden Sadık'ın satılmayıp kiraya verilmesi ve performansına göre önümüzdeki yıl sözleşme yenilenmesi bekleniyor.

TISSERAND KALIYOR

Beklerde, sol stoperde ve gerekirse ön liberoda oynayabilen Tisserand'ın kalma ihtimali yüksek. Szalai'nin satılmaması durumunda Caulker'in Serdar Aziz'le forma rekabeti yaşaması bekleniyor.

(Hürriyet)